4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç6Beğeni
  • 3 gönderen FurkanARDA
  • 1 gönderen cafcuf_1987
  • 1 gönderen FurkanARDA
  • 1 gönderen cafcuf_1987

Konu: Haftanın iOS Uygulamaları

  1. #1
    FurkanARDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 15.04.13

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 2165

    Mesajlar : 3.845

    Post Haftanın iOS Uygulamaları

    Haftanın iOS uygulamaları yine yepyeni, yine birbirinden eğlenceli ve işlevsel uygulamalarla karşınızda. Bu hafta sizler için seçtiğimiz 5 iOS uygulamasına göz atmaya ne dersiniz?


    İsim:  img_00441.jpg
Görüntüleme: 390
Büyüklük:  138.3 KB (Kilobyte)

    Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla karşınızdayız. Bu hafta da sizler için farklı kategorilerden 5 uygulamayı ele aldık.

    Birbirinden eğlenceli işlevsel uygulamalar arasında karaoke uygulaması Sing!, gökyüzünün derinliklerine yolculuk yapabileceğiniz SkyView, günlük hareketinizi ve çeşitli spor aktivitelerinizi ölçen Moves, taksi ile ulaşımda yeni bir dönem başlatan Bi taksi ve yenilenen özellikleriyle gelen internetin fim veritabanı IMDB'nin iOS uygulaması yer alıyor.

    İsterseniz lafı daha fazla uzatmayalım ve bu haftaki uygulamalarımıza göz atmaya başlayalım...

    Skyview

    Uçsuz bucaksız gökyüzünde nerede hangi yıldız var, hangi gezegen bulunduğunuz konuma göre ne tarafta kalıyor? Evrenin derinlikleri birçok kişi gibi sizin de ilginizi çekiyorsa Skyview uygulaması tam size göre.

    Kemara ile çalışan uygulamayı gökyüzüne tuttuğunuzda, taradığınız bölgelerde bulunan yıldızlar, yıldız takımları, gezegenler, uydular ve uzay istasyonları gibi uzay boşluğunu dolduran birçok şey sizler için sıralanıyor. Bir başka değişle, çıplak gözle göremediğiniz birçok yıldızı ve gezegeni Skyview sayesinde görme ve hakkında bilgi alma şansınız var.

    İsim:  skyveiw-1415393170.jpg
Görüntüleme: 344
Büyüklük:  131.2 KB (Kilobyte)

    Gezegenler, yıldızlar, yıldız grupları ve diğer birçok içerik hakkında zengin bilgiler de veren uygulama uzay bilimleriyle ilgilenenlerin ve meraklıların oldukça hoşuna gidecektir.

    Uygulamanın ücretsiz sürümünü buradan, daha fazla sayıda yıldız, galaxy, cluster, nebula içeren 4.22 TL'den satılan ücretli sürümüne buradan ise ulaşabilirsiniz.

    Moves

    App Store'da editörün seçimi kategorisinde yer alan uygulamalardan biri olan Moves gerçekten de bu kategoriye girmeyi hak ediyor. Aktivite takip uygulaması olarak işlev gören Moves, gün içinde yaptığınız her hareketi kaydediyor.

    İster yürüyün, ister koşun, ister bisiklet sürün, isterseniz bir araçla bir yerden bir yere ulaşım sağlayın... Moves hepsiniz anlayarak gün içinde toplam ne kadar adım attığınızı, kaç kilometre bisiklet sürdüğünüzü, ne kadar koştuğunuzu ve bu aktiviteleriniz sonunda kaç kalori yaktığınızı hesaplıyor.

    İsim:  movess.jpg
Görüntüleme: 378
Büyüklük:  78.6 KB (Kilobyte)

    Bu verileri saklayarak kayıt altında tutma ve uzun dönemde karşılaştırma yapma imkanınız da mevcut. Tabii ki, rekor seviyede yaptığınız aktiviteleri sosyal medyada da paylaşarak spor yapmayan arkadaşlarınızı kıskandırmanız da mümkün.

    Moves uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    Sing!

    Sadece müzik dinlemek yetmez, bazen şarkıları içinizden geldiği gibi özgürce söylek istersiniz. Sing! Karaoke uygulaması, popüler ve klasik çok sayıda şarkı için başarılı bir karaoke sistemi sunuyor.

    Ücretiz olan uygulamada sadece 1 şarkıyı indirebilecek krediye sahipsiniz. Daha fazla şarkıyı ve sözünü indirerek karaoke yapmak için kredi satın almanız gerekse de, ücret ödemeden karaoke yapmanın eğlenceli bir yolu da var.

    İsim:  karaoke.jpg
Görüntüleme: 444
Büyüklük:  128.2 KB (Kilobyte)

    Şarkıları bir başkasıyla birlikte düet şeklinde tamamlayarak ücret ödemeden karaoke yapabilirsiniz. Hem de dünyanın herhangi bir yerinden hiç tanımadığınız biriyle birlikte.

    Eğlenceli karaoke uygulaması Sing!'i buradan indirebilirsiniz.

    BiTaksi

    Başarılı BiTaksi uygulaması ile taksi çağırmak ve ulaşım zevkli bir hal alıyor. Şu an sadece İstanbul ve Ankara'da geçerli olan sistem, bulunduğunuz konuma yakın olan taksilerin harita üzerinde görüntülenmesi ve istediğiniz birinin çağırılması şeklinde çalışıyor.

    İsim:  bi-taksi.jpg
Görüntüleme: 498
Büyüklük:  155.9 KB (Kilobyte)

    Çağırılan taksi ücretini kredi kartı ile ödeme, şörünü puanlama ve sosyal medyada paylaşma, gidilecek mesafa için taksi ücretini önceden hesaplama gibi birçok özellik uygulamanın kullanıcılara sağladığı önemli avantajlar arasında.

    İki büyük şehir dışındaki şehirlerde de kullanıma sunulması için çalışmalarına devam edilen BiTaksi uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

    IMDB

    Sinemaseverlerin en sık uğradığı sitelerden biri olan IMDB'nin mobil uygulaması, site üzerinde yapabildiğiniz her şeyi iOS cihazlara taşımayı başarıyor.

    İsim:  imdb-1415396493.jpg
Görüntüleme: 371
Büyüklük:  154.8 KB (Kilobyte)

    Filmler, TV Show'ları, ünlüler site içeriğinde yer alan tüm detaylar ile IMDB iOS uygulamasında da yer alıyor. Bir filmin oyuncularından yönetmenine, yapım yılından, yapımcı şirkete kadar tüm ayrıntıları edinebileceğiniz uygulamada, kullanıcı adınız ve şifreniz ile giriş yaparak listelerinizi yönetebilir ve puanlamalara katılabilirsiniz.

    Ücretsiz sunulan IMBD uygulamasını buradan indirebilirsiniz.
    cafcuf_1987, nobren_berkay ve uzakta bunu beğendiler.

    http://www.appleyardim.org/image.phptype=sigpic&userid=2649&dateline=13748750  70




  2. #2
    cafcuf_1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 05.03.13

    Cihaz : iPhone 6S

    Beğeni : 644

    Mesajlar : 1.398

    Süper ve beklenen bi konu olmuş ellerinize sağlık böyle sabit bir konunun olması iyi olur aslında, konunun devamlı olması dileğimle...
    Kolay gelsin
    FurkanARDA bunu beğendi.

  3. #3
    FurkanARDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 15.04.13

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 2165

    Mesajlar : 3.845

    Alıntı cafcuf_1987 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Süper ve beklenen bi konu olmuş ellerinize sağlık böyle sabit bir konunun olması iyi olur aslında, konunun devamlı olması dileğimle...
    Kolay gelsin
    Elimden geldiğince her hafta eklemeye çalışacam
    cafcuf_1987 bunu beğendi.

    http://www.appleyardim.org/image.phptype=sigpic&userid=2649&dateline=13748750  70



  4. #4
    cafcuf_1987 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 05.03.13

    Cihaz : iPhone 6S

    Beğeni : 644

    Mesajlar : 1.398

    Alıntı FurkanARDA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elimden geldiğince her hafta eklemeye çalışacam
    Hadi bakalım o zaman böyle kıyıda köşede kalmış ama iyi iş gören uygulamalarıda bekliyoruz
    FurkanARDA bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin