6 sonuçtan 1 ile 6 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen _turbo_

Konu: Garmin Vivosmart Akilli Bileklik

  1. #1
    _turbo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 27.02.15

    Cihaz : iPhone 6/FU

    Beğeni : 40

    Mesajlar : 119

    Post Garmin Vivosmart Akilli Bileklik

    Garmin Vivosmart Akilli Bileklik-garmin-vivosmart1jpg

    Sizlere yeni kesfettigim ve cok begendigim bir Aksesuar ürününü tanitmak istedim. Gectigimiz hafta nedense bir Fitness Kol bandi almak istedim. Nette biraz arastirma yaptim birbirine benzer o kadar cok ürün vardiki inanin kafam karisti. Kolbandi arastirirken Viosmart adli kolbandini gördüm inanin ilk görüste cok begendim. Onu digerlerinden ayiran bircok farkliligi var en basta tabiki hos görünümü.
    Vivosmartta karar kilarken en cok hosuma giden yani basit bir bileklik görünümü altinda bildirimleri yada telefona gelen aramalari telefona bakmadan direk kolbandinda görebilmem oldu, yani telefona gelen bildirimleri Email, whatsapp, facebook vs. direk kolbandinda okuyabiliyorsunuz. Ilk etapta Fitness agirlikli kolbandi ariyordum bu sebepten aradigim kolbandinda Kalpatisi sensoru ve gps te olsun istiyordum ancak arastirmalarim sonucu bilekten ölcülen Kalpatisinin dogru cikmadigi ve gps in ise pil ömrünü cok kisalttigi sonucunu gördügümden bu iki Özellikten vazgectim, zaten Vivosmart Gögse baglanan kalpsensorune kablosuz ANT+ adli dusuk gucte (az enerji harcayan bluetooth teknolojisi) ile baglanabiliyor.

    Simdi gelelim Vivosmarti tanitmaya, Bu kolbandinda diger Garmin ürünlerinde oldugu gibi ANT+ Bluetooth teknolojisine sahip ve Bluetooth 4.0 ile calisir yani iPhone 4S ve üstü. Bu Kolbandini kullanmak icin illede iPhone sahibi olmak gerekmez, Android Telefonlarlada hatta hic Telefonunuz yoksada kullanabilirsiniz. Vivosmart Dokunmaktik OLED ekrana sahiptir, bu özelligi onu digerlerinden ayirir. Karanlikta ekran rahatlikla okunabilir. Yaninda gelen Adaptorle PCye baglayarak yapilan full sarjdan sonra size kullanima göre en az 7 güne dek pil ömrü sunar bu sayi 15 hatta 20 güne kadar cikabilir. PC veya Telefondaki App e baglandiginda otamatik senkronize olur, hatta Firmware Updatei bile otamatik yapar. Adimsayarin dogruluk payi %98 dir. Uyku takibi ve yemek takibi gibi ilginc özelliklerede sahiptir.

    Akllı telefonlar ile Bluetooth sayesinde iletişim kuran Vivosmart aktivite ve uyku hareketlerini Garmin Connect Mobile uygulamasına aktarırken yemek hareketlerini de MyFitness uygulamasına aktararak kullanıcısını bilgilendiriyor.

    Üzerinde bulunan hareket cubugu sayesinde size ne kadar süre hareketsiz kaldiginizi gösterip belli bir sure sonra tireyerek hareket edin diye uyariyor.

    50M Suya dayanikli diyor, ancak bu 50Metre derine dalmaniza dayanikli anlamina gelmiyor, Yüzerken kolunuzda tasirken 1M suyun altina girebilirsiniz demek buda dalici degil yuzucu iseniz yeterlidir, ayni zamanda toza karsida dayanikli. Telefonunuzla bagladiysaniz size gelen mesaj, arama mailler, whatsapp bildirimleri vs. hepsini gösteriyor. Kapanan ekrana iki kez dokunarak uyarabilir yada kolunuzda iken saat gibi ona hic dokunmadan sadece baktiginizdada uyanarak size ekrani gösteriyor saat veya ilk ekrana ne atanmissa. Türkiyede yaklasik 380 TL gibi bir fiyat etiketine sahip.

    Gunumuzde yayginlasan akilli saatler nedense beni hic cezbetmedi, cunku kolumda telefon gibi birton ayari yapilmasi gereken karisik sistemli bir saat ve gunluk pil doldurmak hic pratik degil, keske diyorum Apple saat yerine böyle bir bileklik yapsaymis, ancak Garmin vivosmarttan cok memnunum, hem sade hemde güzel görünüyor, yaninizdakiler onu plastik bir bileklik sanirken siz saate bakar gibi ona bakiyorsunuz ve ekran uyaniyor herkeste hayranlik uyandiriyor. Fiyati biraz tuzlu ancak bana göre buna deger gercekten, basit bir plastik gibi durmuyor gercekten kaliteli ve o kadar hafifki bileginizde onu unutuyorsunuz. Araba kullanirken telefon cebimdeyken arama geldiginde en azindan kimden geldigini görmekte guzel ve yine araba surerken whatsapp okuyamayacagim icin ilk dizeleri kolumdan okuyarak en azindan ne oldugunu biliyorum.

    Aslinda bircok özelligi var hepsine girsem bu sayfa yetmez o yuzden fazla ayrintiya girmek istemiyorum alan olursa onlara yardimci olabilirim, bu bilekligi alarm kurarak sizi titresimle akilli uyandirma özelligi ile yavasca uyandirma özelligide var, buda yattigi yerde yanindakileri yuandirmadan uyanmak icin guzel bir özellik. Mesela Telefonumu Bul diyede bir özelligi var , telefonu koydugunuz yeri bilmiyorsaniz akilli bileklige soruyorsunuz oda telefonu caldirarak ve flash isigini yakarak size bulmanizi sagliyor.





    Konu _turbo_ tarafından (13.07.15 Saat 12:37 ) değiştirilmiştir.
    nevergiveup87 bunu beğendi.


  2. #2
    aksneo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 13.05.13

    Cihaz : iPhone 6S

    Beğeni : 103

    Mesajlar : 246

    çok pahalı

  3. #3
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    @_turbo_ kardeşim güzel tanıtım olmuş eline sağlık


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.




  4. #4
    teober71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 24.01.15

    Beğeni : 55

    Mesajlar : 952

    Nerde satiliyooor


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #5
    nevergiveup87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 28.03.15

    Beğeni : 31

    Mesajlar : 114

    Güzelmiş harbiden.
    Keşke benim olsaaa


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #6
    nevergiveup87 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 28.03.15

    Beğeni : 31

    Mesajlar : 114

    Ucuzlarsa alıcam bir tane çok iyi.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin