2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen by_yup

Konu: Kingston MobileLite Wireless

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Kingston MobileLite Wireless



    Yanınızda taşıyabileceğiniz bir ilk yardım çantasına ne dersiniz?

    Bugün inceleyeceğimiz ürün, yine bir mobil cihaz, ancak diğerlerinden biraz farklı. Akıllı telefon ve tabletleriniz için adeta sağlık çantası görevi üstleniyor ve zor anlarınızda imdadınıza yetişiyor. Kingston'ın geliştirdiği MobileLite Wireless, veri aktarımı ve şarj ihtiyacı gibi konularda güzel bir çözüm.

    MobileLite Wireless, tek elle kullanılabilecek, bir telefon kadar büyüklüğe sahip. Sade bir tasarıma var. Baktığımızda, sol alt köşede bir düğme ve onun da üstünde üç tane led bildirim ışığı paneli yer alıyor. Hemen yanda USB ve microUSB, diğer yanda da SD kart girişi yer alıyor ve içinde, microSD kart dönüştürücüsü de mevcut.

    Bu cihaz, yeri geldiğinde bir şarj istasyonu, yeri geldiğinde de bir veri aktarım köprüsü olabiliyor. Şimdi bu konular üzerine biraz bahsedelim.

    Kablosuz veri

    Biliyorsunuz, birçok telefonda microSD kart yuvaları mevcut. Bunun yanında, sabit diskini geniş tutup, kart desteği vermeyen modeller de var. Genellikle yeni akıllı telefonlarda ve tabletlerde tercih edilen bağlantı kablosu modeli ise, microUSB kablo. Apple ürünlerini saymazsak tabii. Apple'da kendine özel bir çizgi var. Dolayısıyla Kingston da hem Apple iOS, hem de Google Android ürünlerine destek veren bir ürünle karşımızda.

    Evvela şarj ederek başlıyoruz işe. Şarj olurken yanan led ışık yeşil olursa, demek ki yeterli şarj düzeyine ulaştık. MobileLite Wireless'ın yaklaşık 5 saatlik bir pil ömrü var. Şarj olayını tamamladıktan sonra, sıra geliyor tek tuşuna basmaya. Birkaç saniye basılı tutarsanız, cihaz açılıyor ve wireless özelliği devreye giriyor. Şimdi diyelim ki bir iPod Touch'ınız var.

    AppStore'a giriyor ve Kingston'ın MobileLite Wireless isimli uygulamasını ücretsiz olarak cihazınıza indiriyorsunuz. Ardından wireless bağlantı ayarlarına gidiyor ve cihazınızla Kingston cihazı eşleştiriyorsunuz. Bundan sonrasında da uygulamayı açmaya geliyor sıra. Uygulamayı açtığınızda, MobileLite Wireless'ı görüyorsunuz. Şimdi...


    Akıllı telefonunuza flash diskinizi USB yoluyla bağlamak istemiş miydiniz hiç? Açıkçası, böyle bir şey olsa iyi olabilirdi. Flash diskinize video ve müzik gibi dosyalar doldurun ve bunu, Kingston'ın USB girişine takın. Kısa süre sonra bu diskin içinde yer alan verileri, wireless yardımıyla iPod Touch'ınızda görebilecek ve yönetebileceksiniz. Ayrıca, bu verileri aynı anda wireless yardımıyla 3 kullanıcı birden görebiliyor. Aynı şekilde, microSD kartınızı takarak da dosyalarınıza erişebiliyorsunuz. Bu, Apple iOS'ta olduğu gibi, Google Android tablet ve telefonlar için de geçerli. Bakarsınız ileride Windows Phone 8 ve BlackBerry 10 gibi işletim sistemlerine de yazılımsal olarak destek verilir.

    Şarj biterken devreye sokun

    Ürünün ilk özelliğini böyle açıkladıktan sonra, şimdi gelelim diğer özelliğine, yani şarj özelliğine. Cihazın 1800 mAh bataryası var ve yaklaşık 5 saatlik bir şarj süresine sahip. İsterseniz, microUSB şarj kablosunun bir ucunu bu cihaza, diğer ucunu da telefon veya tabletinize bağlayarak şarj işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylelikle şarj ihtiyacınızın olduğu acil durumlarda da rahatlamış olursunuz. MobileLite Wireless'ın kullanımı kolay ve hafif olduğu için çantanızda her yere rahatlıkla götürebiliyorsunuz. Kingston MobileLite Wireless'ın ülkemizde 140TL civarında bir fiyatı var.
    Kaynak: Teknolojioku
    yiğido ve aLPhone bunu beğendiler.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    drjacob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.07.13

    Cihaz : iPhone X

    Beğeni : 1084

    Mesajlar : 2.213

    Çok Güzelmiş İşe Yarar
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin