LifeProof adlı firma birçok farklı cihazlar için ürettiği dayanıklı kılıflara bir yenisi daha eklendi. Apple iPhone 5s için üretilen kılıflar sayesinde Touch ID sensörünün çalışmasını engellemeyen ve sorunsuz bir şekilde çalıştıran dış etkenlere karşı dayanıklı kılıf geliştirdi.

Su, toz, kar ve darbelere karşı dayanıklılık sağlayan “nüüd” adlı kılıf sayesinde sıkıştırılabilir kilit sistemi ile telefon ile kılıf arasında su gerçirmezliği sağlıyor. Ekran kontrolünde herhangi bir sorun yaratmayan ve bazı kılıfların yaptığı sorunları ortaya çıkarmayan bir kılıf olarak da öne çıkıyor.

Diğer koruma sistemi olan “frē” ise bir ekran koruyucu. Ekranı çiziklere karşı çok daha dayanıklı hale getiren bu ekran koruyucu ile kılıf tam anlamıyla cihazınızı sağlam hale getiriyor. 6.6 fit derinliğe kadar su geçirmeyen kılıf olan nüüd ve frē, 1 yıllık limitliğ garanti sunmakta. Bunun yanında 10 dolar ile alabileceğiniz kapsamlı bir garanti bulunuyor. Bu sayede telefonunuzu çok daha koruma altına alabilirsiniz.

LifeProof’in geliştirdiği nüüd adlı kılıf 90 dolarlık fiyatı ile satışa sunulmakta. Beyaz ve siyah renk seçeneği de olduğunu söyleyelim. Diğer kılıf olan frē ise 10 farklı renk seçeneği ile 80 dolarlık fiyatı ile satışta. Eğer sizde bu kılıfları satın almak istiyorsanız buradan satın alabilirsiniz.