3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 2 gönderen AtknUludag
  • 2 gönderen HaYaLeT

Konu: Apple Korkuyor! | Samsung - Apple Davası

  1. #1
    AtknUludag - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Cihaz : iPhone 6S

    Beğeni : 3666

    Mesajlar : 7.169

    Apple Korkuyor! | Samsung - Apple Davası



    Apple tehlikenin farkında. Hem Android, hem de Windows Phone cephesindeki gelişmeler, iOS ekosisteminin zamanla kan kaybetmesi anlamında geliyor. Apple yalnızca Samsung'daki değil, genel anlamda tüm rakiplerindeki gelişmeleri görebiliyor.



    Re/code yayınından Ina Fried, dünkü mahkemede Samsung'un ortaya çıkardığı dokümanda şu cümlenin geçtiğini söylüyor: "Rakipler donanımsal gelişimlerini şiddetle sürdürüyorlar. Bazı durumlarda ekosistemlerinin de geliştiğini görüyoruz."
    "Ekosistem" kelimesiyle lafın kime gittiğini anlamak çok da güç değil. Elbette Android'den ve Android platformunun en büyük donanım üreticisi olan Samsung'dan bahsediyoruz. Görünen o ki Apple, şirket içinde Samsung'un güçlü olduğu gerçeğini kabullenmiş.

    Apple'ın endişe duyduğu bir diğer alan da ekran boyutu ve fiyat meselesi. Piyasadaki çoğu Android telefon 4.7 inç ekrana sahip ve bu ekran boyutu artık standart hale gelmiş durumda. iPhone'un ekranı insanlara küçük geliyor ve Apple bu konuda büyük bir gelişime imza atmadı.



    Ayrıca uygun fiyatlı Android telefonların piyasada bulunması da bir gerçek. Moto G'yi ele alacak olursak, fiyat/performans oranıyla Motorola'nın en çok satan telefonlarından biri oldu.
    Apple'ın rakiplerinin reklamlar konusunda da büyük harcamalar yapması Apple'ın endişelerini arttırıyor. Apple'ın pazarlamadan sorumlu en yetkili kişisi olan Paul Schiller, Samsung'un ABD'deki Super Bowl reklamlarıyla ilgili olarak "Reklam oldukça iyi. Bu adamlar işlerini hissederek yapıyorlar." açıklamalarında bulundu.

    Kaynak : shiftdelete
    ÖmrBlgr ve cafcuf_1987 bunu beğendiler.
    Kişisel mesajla desteğimiz yoktur. Lütfen adminlere mesaj göndermeyiniz. Sorunuz varsa destek bölümlerine konu açınız.



  2. #2
    HaYaLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 26.03.13

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 459

    Mesajlar : 1.031

    Korksunda guzel cihazlar cikarsin artik
    cafcuf_1987 ve AtknUludag bunu beğendiler.

  3. #3
    67MustanG - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 28.12.13

    Cihaz : iPhone 5S/FU

    Beğeni : 41

    Mesajlar : 184

    Bence Hiç Korkmasın. Apple ne çıkarırsa çıkarsın alacak çok adam tanıyorum. bende bunlardanım tamam ekran önemli. Unutmayınki androidden ios a geçen biri olarak söylüyorum ; İOS , APPLE , İPHONE= KALİTE.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin