3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen FurkanARDA

Konu: "Apple, 4.7 inçlik iPhone'un üretimine temmuz ayında başlıyor"

  1. #1
    FurkanARDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 15.04.13

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 2165

    Mesajlar : 3.845

    "Apple, 4.7 inçlik iPhone'un üretimine temmuz ayında başlıyor"

    -iphone-6-sidejpg

    2 Haziran’da iOS 8’i tanıtmaya hazırlanan Apple, iddiaya göre, bu yıl iki defa iPhone lansmanı gerçekleştirecek.

    Bilindiği gibi uzun zamandır Apple’ın 4.7 ve 5.5 (bazı kaynaklara göre 5.7) inçlik iki farklı iPhone ile bu yıl karşımıza çıkacağı konuşuluyor. İlk zamanlar bu iki telefonun da aynı anda satışa sunulacağı iddia edilmekteydi, ancak son gelen bilgiler 5 inçin üzerindeki iPhone’un yılın son döneminde raflardaki yerini alacağını işaret ediyor. Bu bilgiyi aktaran kaynaklardan olan Reuters da 5.5 inçlik iPhone’un üretim sürecinde karşılaşılan bazı problemlerden dolayı birkaç ay gecikme ile satışa sunulacağını iddia etmişti.

    Bu dedikodularla paralellik gösteren yeni bir haber bu sefer Tayvan’dan geldi. Ülkenin önde gelen iş ve ekonomi yayın organlarından olan Industrial and Commercial Times’ın haberine göre Apple, 4.7 inçlik iPhone 6’nın seri üretimine temmuz ayında; 5.5 inçlik modelin ise seri üretimine eylül ayında başlayacak.

    Gazete, her iki telefonun da yılın 4.çeyreğinde satışa sunulmuş olacağını belirtmekle beraber, 4.7 inçlik modelin birkaç ay önceden teknoloji severlerin beğenisine sunulmuş olacağını ifade etti.

    Industrial and Commercial Times’ın aktardığı bilgilerin doğru olduğunu kabul edecek olursak, ağustos sonrasında bizleri bekleyen iki farklı iPhone lansmanı olduğunu söyleyebiliriz. Biraz daha detaylandıracak olursak; Apple, haziran ayında tanıtacağı iOS 8 ile birlikte eylül ayında 4.7 inçlik iPhone’u satışa sunacak. Bu model daha çok iPhone 5s’in halefi olarak öne çıkartılacaktır. Takvimler ekim ayının son dönemini gösterdiğinde ise geleneksel Mac / iPad etkinliğinde 5.5 inçlik yepyeni bir iPhone daha lanse edilecek. Bu model ise ailenin farklı bir üyesi olarak, Apple’ın daha çok phablet çözümü olarak lanse edilecektir. Ayrıca her iki telefonun farklı dönemlerde satışa sunulmuş olması sayesinde Apple, her iki telefonun satışlarının birbirine etkisini minimize etmiş olacak hem de tatil dönemine iki farklı iPhone ile girmiş olacak.
    yiğido ve akalncaglayan bunu beğendiler.

    http://www.appleyardim.org/image.phptype=sigpic&userid=2649&dateline=13748750  70




  2. #2
    drjacob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.07.13

    Cihaz : iPhone X

    Beğeni : 1084

    Mesajlar : 2.213

    4.7 biraz büyük gibi 4.3 veya 4.5 iyidi bence
    ...

  3. #3
    akalncaglayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 12.11.13

    Cihaz : iPhone 6/FU

    Beğeni : 225

    Mesajlar : 815

    Bence note3 boyutunda bi iphone gelse iyi olur rahat rahat herşey yapılır. Oyun oynarken falan ekranı görürüz en azından

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin