3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen drjacob

Konu: Apple CEO’su Tim Cook’a göre yeni ürünün çıkışı çok yakın

  1. #1
    drjacob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.07.13

    Cihaz : iPhone X

    Beğeni : 1084

    Mesajlar : 2.213

    Apple CEO’su Tim Cook’a göre yeni ürünün çıkışı çok yakın

    Apple’ın yeni ürün kategorilerine giriş yapmayı planlayıp planlamadığına ilişkin bir soruya Cook, Apple’ın her detay için zamanını değerlendirdiğini ve çıkacak ürünle ilgili iyi hisler taşıdığını kaydetti. Buna ek olarak Apple’ın sona yaklaştığını dile getirdi, ancak hangi ürün veya ürün kategorisinin geleceğinin işaretini vermedi. Ayrıca bir takvim de açıklamadı. Sadece Apple’ın yeni bir ürün kategorisi açıklamaya yakın olduğunu söylemekle yetindi.

    Cook, her şeyi düzgün yapmak için zamanlarını kullanmak istediklerini, amaçlarının hiçbir zaman ilk olmak olmadığını, en iyi olmayı amaçladıklarını kaydetti. İşleri gerçekten iyi yapmanın zaman aldığını da vurguladı. Üzerinde yeteri kadar derin düşünülmeden piyasaya sürülmüş birçok ürünün bulunduğunu, sonuç olarak bunların işlerini iyi şekilde yerine getirmediğini söyleyen Cook, çok fazla ürün çıkarmadıklarını, bu nedenle her bir detay için çok zaman harcadıklarını, Apple’ın bu parçasının değişmediğini kaydetti.

    Bu arada Cook Wall Street Journal’a yeni ürün kategorisinin yeni bir donanım anlamına gelmeyebileceğini dilegetirdi. Apple’ın kabaca 800 milyon adet kredi kartı bilgisi girilmiş iTunes hesabının bulunduğunu, insanların Touch ID kullanarak App Store’dan alışveriş yaptıklarını vurguladı. Birleştirilmiş servislerin potansiyeline rağmen, Cook mobil ödemenin kimsenin hâlâ önemini tam anlamıyla farkedemediği bir alan olduğunu vurguladı.

    Bazı şirketlerin mobil ödemeişine girdiğini, ancak hâlâ arka cepte cüzdan taşımanın gerektiğini, bunun da kimsenin bu işi tam anlamıyla beceremediği anlamına geldiğini de Cook sözlerine ekledi. Bu açıklamalara rağmen Apple’ın 2014′te bir mobil ödeme sistemi çıkaracağı şeklinde söylemde bulunmadı.

    Tim Cook’un sözleri mobil ödeme servisinin çıkabileceğini gösteriyor. Bununla birlikte Apple için dillendirilen başka ürün ve servis dedikoduları da bulunuyor. Sağlıklı yaşam odaklı akıllı kol saati, tamamen yenilenmiş Apple TV set üstü cihazı, 12 inç Retina MacBook Pro, iPad Pro gibi ürünlerin de gelebileceği söyleniyor. Bunların da hiçbir Apple tarafından onaylanmadı.
    aLPhone bunu beğendi.
    ...


  2. #2
    ozakin70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 29.08.13

    Cihaz : iPad 2

    Beğeni : 13

    Mesajlar : 25

    Iphone 6 yi tanıtsınlar yeter şimdilik tmm

  3. #3
    drjacob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.07.13

    Cihaz : iPhone X

    Beğeni : 1084

    Mesajlar : 2.213

    Alıntı ozakin70 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Iphone 6 yi tanıtsınlar yeter şimdilik tmm
    iphone yeni çıktı 7 ay oldu henüz , Akıllı saat tanıtabilirler
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin