2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen by_yup

Konu: 5.5 inç'lik iPhone gecikebilir!

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Post 5.5 inç'lik iPhone gecikebilir!



    KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, phablet iPhone'un 2015'e ertelenebileceğini iddia ediyor.

    iWatch'un kasım ayında seri üretime gireceğini ileri süren ünlü analist Ming-Chi Kuo, bu sefer de iPhablet olarak da adlandırılan 5.5 inç'lik iPhone'un 2015'e sarkabileceğini iddia etti. Kuo yayınladığı öngörü raporunda bu sorunun hücresel panel ve metal kasanın veriminden dolayı kaynaklanabileceğini belirtti. Kuo'ya göre hücresel dokunmatik panel boyutu büyüdükçe, panelin kenarları dokunmaya duyarsız kalabilir. Yeni üretim süreci kapsamında metal kasada renk eşitsizliği sorunu da var. Kuo'ya göre 4.7 inç'lik modelin merkezinde de bu sorunlar darboğaz yapıyor. Kou bu problemlerin 5.5 inç'lik daha büyük iPhone'la daha karmaşık hale geldiğini belirtti.

    Yeni sorunlar, daha önce dile getirilen safir ekranın sınırlı üretimiyle birleşince analist iPhablet'in belki 2014 sonunda veya ekim ayında çok sınırlı sayıda çıkabileceğini tahmin ediyor. Tabii ki 2015'e de ertelenebilir. Analist 2015'e ertelenme durumunda 4.7 inç'lik iPhone 6'nın çıkması yanında Apple'ın iPhone 5C ve 5S fiyatlarında fiyat indirimi yapılacağına inanıyor. Daha önce başka bir analist tarafından eski model fiyatlarında önemli bir düşüş olacağı öngörülmüştü. İki analistin tahminleri bu noktada uygun düşüyor.

    5.5 inç'lik iPhone 6 hakkında daha önce çıkan söylentilerde hücre teknolojisine takıldığı, pil yüzünden erteleneceği veya sınırlı sayıda üretileceği söylenmişti. Ama sonradan pil sorununun çözüldüğü ve ince yapılı pillerin daha fazla üretileceği raporlanmıştı. Bloomberg ise geçtiğimiz ay yayınladığı raporda her iki iPhone'un aynı zamanda çıkacağını belirtti. Asyalı isimsiz kaynaklar tarafından iPhablet'in iPad'lerle birlikte tanıtılabileceği iddiası ortaya atılmıştı. Eylül ayında 4.7 inç'lik iPhone'un kesin tanıtılması gözüyle bakılırken, 5.5 inç'lik modelin akıbeti ise belirsizliğini koruyor.
    ÖmrBlgr bunu beğendi.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    iPoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 4574

    Mesajlar : 13.996

    Zaten 5.5 inc olayında Apple kıvırıp duruyordu 4.7 inc kesindir 5.5 başka bahara kaldı


    -Live Free or Die-



    Özel mesaj (PM) ile desteğimiz yoktur.
    Cihazlarınız hakkında sorularınız için Destek & Yardımlaşma bölümlerimize konu açınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin