2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Nintendo GameBoy Emülatörü Geliyor!

  1. #1
    FurkanARDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 15.04.13

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 2165

    Mesajlar : 3.845

    Post Nintendo GameBoy Emülatörü Geliyor!

    Bir dönemin efsane el konsolu Nintendo GameBoy mobil cihazlarımızda yeniden canlanabilir. Son iddialar, resmi GameBoy emülatörünün iOS ve Android için hazırlandığı yönünde.




    Bir dönemin efsane el konsolu GameBoy mobil cihazlarımızda nostajik anlar yaşatabilir. Neowin.net'in haberine göre, mobil platformlara içerik verme konusunda soğuk olan Nintendo, resmi bir GameBoy emülatörü için girişimde bulunmayı planlıyor.

    Android için sorun yok


    Japonyalı şirketin emülatör konusunda Android cephesinde bir engeli yok. Zira, Google'ın Android için geliştirilen emülatörler üzerinde bir engellemesi söz konusu değil. Hali hazırda Google Play Store'da çok sayıda resmi ya da gayriresmi emülatör uygusı yer alıyor.



    Apple izin vermiyor

    Apple tarafında ise durum biraz farklı. Uygulamalar üzerinde son sözü söyleyen şirketin emülatörlere sıcak bakmadığı ve App Store üzerinden dağıtımına izin vermediği biliniyor. Buna rağmen, uygulama için Nintendo'nun Apple ile ikili bir anlaşma imzalamasının sorunu aşabileceğine dikkat çekiliyor.

    Nasıl ücretlendirilecek?

    Resmi GameBoy emülatörü ile ilgili diğer birçok detay henüz belirsiz. Nintendo'nun henüz resmi olarak doğrulamadığı GameBoy emülatöründen nasıl kazanç sağlamayı planladığı, uygulamanın ücretli mi ücretsiz mi sunulacağı gibi noktalar belirsizliğini koruyor. Bakalım Nintendo efsanesi GameBoy mobil cihazlarda nostalji fırtınası estirecek mi?

    http://www.appleyardim.org/image.phptype=sigpic&userid=2649&dateline=13748750  70




  2. #2
    RASP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 21.02.13

    Beğeni : 824

    Mesajlar : 886

    zaten oynuyorduk ki, apple'ın izninden bize ne

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin