Apple'ın gelecek nesil yönetim merkezine dair bilinen çok az detay var. Öncelikle söz konusu yapı, tam anlmıyla inşa halinde ve devasa boyutlarıyla da uzun süre devam edecek çalışmalara işaret eder cinste. Üstelik Campus 2 adını alan Apple yönetim merkezi inşasına dair resmi yollardan görüntü alınması, bilgi toplanması gibi faktörler de neredeyse imkansız. Neyseki casus uçaklar ve meraklı kişiler var!

İsim:  apple-campus-2-pic1.jpg
Görüntüleme: 53
Büyüklük:  123.7 KB (Kilobyte)

İsim:  apple-campus-2-pic2.jpg
Görüntüleme: 64
Büyüklük:  144.2 KB (Kilobyte)

Zaman zaman bölgeyi yüksekten tarayarak kameralarla görüntü kaydı gerçekleştiren drone'ların videolarına YouTube üzerinden erişilebiliyor. En son iki ay önce bu yöntemle görüntülenen Apple Campus 2, kısa bir süre önce yeniden kayıt altına alındı. Üstelik 4K çözünürlükte...

Drone'a takılı GoPro kamerasıyla kayıt yapan kişi, videoyu 4K formatında izlenmeye açık şekilde yayınladı. Böylelikle söz konusu videoyu uyumlu bir ekran ya da Retina iMac'iniz varsa 4K çözünürlükte izleyebilmeniz mümkün.

Üstelik görüntüler bu kez sadece yüksekten değildi, yere yakın noktadan da görüntüler kaydedilirken yapının hızlı bir şekilde geliştirilmekte olduğu dikkat çekti. Bu arada videodaki heyecan verici casus filmi müziği de dikkatlerden kaçmıyor. İşte o video:


SDN'den alıntıdır.