Apple'ın iOS 8.1.3 sürümü için arkaplanda sürdürdüğü çalışmalar devam ediyor. Gelecek sürümü kullanan cihazlardan yapılan çeşitli sitelere yapılan ziyaretler Ocak başından beri artıyor.


İsim:  ios-docs.jpg
Görüntüleme: 323
Büyüklük:  31.5 KB (Kilobyte)

Gelecek iOS 8 güncellemesi için arkaplanda çalışmalar sürdürülüyor. Henüz hakkında çok detaylı bir bilgi bulunmayan güncelleme sürümünün test aşamasının son günlerde artış göstermesi dikkat çekiyor.

Arkaplanda test sürüyor

Macrumors sitesinin haberine göre, iOS 8.1.3 sürümünü kullanan iOS cihazlardan kendi sitelerene yapılan ziyaretlerde son dönemde büyük bir artış var. Özellikle 7 Ocak tarihinden itibaren, yeni sürümün yüklü olduğu cihazlardan gelen ziyaretler kademeli olarak yükseliyor.

İsim:  screen-shot-2015-01-18-at-105351.png
Görüntüleme: 340
Büyüklük:  26.9 KB (Kilobyte)

Ne yenilikler olacak?

Sitenin verdiği bilgilere göre, iOS 8.1.3 sürümünde görsel bir değişim beklenmiyor. Yeni ara sürümün, iOS 8'in en eleştirilen noktalarından biri olan kararlılık artışına odaklanacak bir sürüm olması bekleniyor. Apple, yeni güncelleme ile ilgili geliştiricilere odaklanmaları gereken noktaları henüz açıklamış değil. iOS 8.2'nin Apple Watch'a odaklanacağı düşünülürse, iOS 8.1.3 güncellemesinde bunun alt yapısı oluşturulabilir. Bakalım yeni güncelleme ile ilgili detaylar ne zaman açıklanacak?