-ios-8-4-hakkinda-ilk-sinyaller-geldi-705x290jpg

Apple, 2015'i hızlı geçiriyor diye bahsederken daha iOS 8.2 sürümünün tam versiyonu çıkmadan iOS 8.3 betasını yayınlamış ve sizlere bu haberimizle duyurmuştuk. Bu sefer de iOS 8.3 betasını yeni yayınlayan firma içib 9to5Mac adlı blogda iOS 8.4 hakkındaki ilk detay paylaşıldı.

Habere göre Apple çoktan iOS 8.4 güncellemesi çalışmalarına başlamış durumda ve bu sürümde ortaya çıkan iddiaya göre gelecek özelliklerden biri de yeni Beats Audio tabanlı bir müzik hizmeti. Bildiğiniz gibi Apple ve Beats yakın ilişkilerde olması nedeniyle gerçeklik payı ihtimali bir hayli yüksek.

İsim:  140509115711-apple-beats-story-top.jpg
Görüntüleme: 344
Büyüklük:  19.5 KB (Kilobyte)

Son dönemlerde popülaritesini az da olsa kaybeden Beats Audio, daha önce HTC ile yapılan anlaşmayla bazı HTC telefonlarındaki ses sistemi kısımını üretmişti. Bu anlaşmanın sona ermesiyle kendi yolunda ilerleyen firma, Beats Music adındaki mobil uygulamasıyla tekrar bir çıkış yakalamıştı.

Şimdi ise yapılacak bu uygulama sonrası Apple'ın Beats ile birlikte Spotify, Deezer, Google Play Music gibi uygulamalara daha ciddi bir rakip olarak karşısına çıkacağını düşünebiliriz.

Alıntı WebTekno