Apple iPhone'ların geçtiğimiz yılın ön sipariş rekorunu kırmak üzere olduğunu açıkladı.

İsim:  iphone-6s-lineup.jpg
Görüntüleme: 44
Büyüklük:  18.3 KB (Kilobyte)

Apple'ın geçtiğimiz hafta içerisinde duyurduğu yeni akıllı telefonları iPhone 6s ve iPhone 6s Plus, 12 Eylül itibariyle de bazı ülkelerde ön siparişe sunuldu. Bununla birlikte yeni iPhone'larla ilgili merak edilen satış rakamlarıyla ilgili haberler de gelmeye başladı. Son olarak roze altın iPhone 6s'lerin tükendiği bilgisi elimize ulaşmıştı.

Çok geçmeden bugün Apple'dan cihazların ön sipariş rakamlarıyla ilgili yeni bilgiler geldi. Apple tarafından CNBC'ye yapılan açıklamaya göre, iPhone 6s modelleri geçtiğimiz yılın ön sipariş rekorunu kırmak üzere. Bu da geçtiğimiz yıl iPhone 6'larla ulaşılan 3 günde 10 milyonluk ön sipariş rakamının geride bırakılacağı anlamına geliyor.

Diğer taraftan yapılan açıklamaya göre, tüketiciler özellikle iPhone 6s Plus modeline büyük bir ilgi gösteriyor. Hatta şu an itibariyle küresel anlamda iPhone 6s Plus stokları tükenmiş durumda. Ancak Apple, mağaza satışının başladığı dönemde(25 Eylül) daha fazla iPhone 6s ve iPhone 6s Plus'ın stoklara ekleneceğini belirtti.

Alıntıdır