Sızıntıların yeni kralı iPhone 7'le alakalı yeni bir rapor yayınlandı.

iPhone 7 ve 7 Plus, en çok sızıntısı gerçekleşen iPhone modelleri olarak, Apple tarihine damga vuracak. Kaçak görseller, videolar eskiden uzun aralıklarla gerçekleşirdi, şimdi ise neredeyse günlük oldu. Sızıntılardan yola çıktığımızda yeni iPhone'ların tasarımları (Tabii ki raporları da buna katmak gerekli) ve bazı özellikleri hakkında bazı detayları biliyoruz. Ama bunların sözde sızıntılar olduğunu yine belirtelim.

Her neyse gelelim şimdi esas gelişmeye, tedarik zinciri kaynaklarına dayandırılan yeni bir rapor, iPhone 7 ve 7 Plus'ta hızlı şarj özelliğinin olabileceğini ortaya koydu. Kaynak, Apple'ın rekabette geride kalmak istemediğini ve bu yüzden hızlı şarj özelliği üstünde çalışmalar yaptığını belirtti. Güya Apple'ın kendi geliştirdiği hızlı şarj çözümü varmış, fakat kaynak bu özelliğin bir sonraki nesil iPhone'a da saklanabileceğini söylüyor. Yani ortada belirsiz bir durum söz konusu.

Sonuçta spekülasyonları doğrulamamızın herhangi bir yolu yok, söylentiler gerçek olabilir, yalan da çıkabilir. En doğru bilgileri tabii ki eylül ayında düzenlenecek olan etkinlikte öğreneceğiz. Şimdilik gelişmeler bu kadarla sınırlı.