1 sonuçtan 1 ile 1 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen Toggi

Konu: iOS 12 için ilham verici konsept!

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 16.01.18

    Cihaz : iPhone 2G

    Beğeni : 15

    Mesajlar : 189

    Post iOS 12 için ilham verici konsept!



    iOS 12 için hazırlanan konsept tasarım çalışması oldukça iyi fikirlerle karşımıza çıkıyor. İşte, iOS kullanıcılarının gerçekleşmesinden oldukça memnun olacağı konseptler.

    iOS 12 yenilikleri neler olabilir?
    Ascending News tarafından hazırlanan iOS 12 konsept çalışmasında daha da basitleştirilmiş arayüz düşünülmüş. Temiz ve daha estetik tasarım gayet göze hitap ediyor. Ek olarak, gruplandırılmış bildirimler “İşte bu!” dedirtiyor. Aynı uygulamadan gelen birden fazla bildirimi Kilit Ekranı’nda tek bir pencereye toplayan bu özellik umarız bir gün gerçek olur. Malum, WhatsApp üzerinden birden fazla mesaj geldiğinde ekran dolup taşıyor.



    Yerel depolama alanında yer açmak için daha basit bir ekran da telefonu dolup taşanların imdadına yetişecek cinsten. Misafir Modu ise iPhone’unuza bakmak isteyenlere cihazınızı emanet ettiğiniz içinizin rahat olmasını sağlayabilir. Uygulamalara erişimi engelleyen mod fotoğraf veya mesajlarınızı izinsiz gözlerden korumasıyla oldukça faydalı. Batarya süresini uzatmak için daha az piksel ve siyah beyaz geçişi ile güç ihtiyacının azaltılması düşünülmüş ki bu da oldukça mantıklı.

    Her zaman aktif ekran özelliği açık duruma getirildiğinde ve ekrana dokunulduğunda ise istenilen bilgilere hızlıca bakılması hedeflenilmiş. Uygulamaları kilitlemek için Face ID veya Touch ID kullanımı da Apple’ın hala neden sunmadığını anlamadığımız yeniliklerden. Bu özellik sayesinde uygulamaları sadece sizin açtığınızdan emin olacağınız ifade ediliyor.

    Umarız bir gün Apple, geri bildirimleri dikkate alarak bu ve buna benzer daha fazla özelliği sonraki iOS sürümlerine ekler.

    Tüm bu özelliklerle ilgili tasarım görsellerini bu ve sonraki sayfalardan görebilirsiniz.







    Konu Toggi tarafından (25.01.18 Saat 22:18 ) değiştirilmiştir.
    oaksoye09 bunu beğendi.


Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin