Pupa'nın yeni Apple Yetkili Satış Noktası, Samsun'da düzenlenen törenle hizmete girdi.

Piazza AVM içerisinde bulunan Pupa'nın yeni Apple Yetkili Satış Noktası'nın açılış kurdelesi Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Samsun Tanıtım ve Turizm Derneği (STATU) Başkanı Oğuzhan Serinkaya ve SAMGİAD Başkanvekili Köksal Bulut ve misafir çocuklar tarafından kesildi. Samsun'daki alışveriş tutkunlarına Apple'ın yenilikçi ürün ve çözümlerini öğrenmek ve tecrübe etmek adına yepyeni bir mekan sunmayı hedefleyen mağazada her tür Mac, iPad, iPhone ve iPod ürünleri ile aksesuarları yer alıyor.

Apple'ın bir dünya markası olduğunu söyleyen Canik Belediye Başkanı Osman Genç, "Dolayısıyla bugün bu dünya markasının gittiği yer markalaşıyor. Canik'te bu mağazanın açılması ilçemiz için bir marka değeri olmuştur. Mağazanın Samsun'a ve Karadeniz'e hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Yaklaşık 210 metrekare alanda hizmet veren Pupa Apple Yetkili Satış Noktası Mağaza Müdürü Senem Dalseven ise, "208 metrekare bir alandayız. Ofisimiz ve eğitim salonumuz var. 1 teknik personel, 1 eğitim personelimiz ile birlikte toplam 7 personelle hizmet veriyoruz. Hep beraber Samsun halkımıza satış ve teknik servis hizmeti de veriyoruz. Samsun'daki hedefimiz; en başta Apple ürünlerini tanıtacağız. Çünkü Apple'da sadece iPad ve iPhone olmadığını, bilgisayarlarla da tamamlandığını anlatmak istiyoruz" diye konuştu.

iPad mini, retina ekranlı iPad, MacBook Pro 13 ve MacBook Air 13 ürünlerini açılışa özel fiyatlar belirleyerek satışa sunan Pupa, Samsun halkının yoğun ilgisi ile karşılaştı. Müşteriler ve misafirlere çeşitli hediyeler ve ikramların da yapıldığı mağaza, yenilikçi dizaynı, deneyimli ve alanında uzman ekibiyle tüm ziyaretçilerin unutulmaz bir Apple deneyimi yaşamasını sağlıyor.