2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç5Beğeni
  • 4 gönderen by_yup
  • 1 gönderen iPoint

Konu: Gerçek bomba iOS 7!

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Post Gerçek bomba iOS 7!



    Xbox One ve PS4'ü unutun... Esas büyük bombayı iOS 7 ile Apple patlatacak!

    Oyun dünyasında tüm gözlerin Microsoft Xbox One ve Sony PS 4'e döndüğü şu günlerde belki de tüm sektörü değiştirecek bir yenilik sessizce sırasını bekliyor. Apple'ın mobil işletim sisteminin getireceği yenilikler arasında olan resmi oyun kontrolcüsü API'si oyun geliştiricilere yüzlerce milyon kullanıcıdan oluşan dev bir pazarın kapılarını açabilir.

    Konu hakkında Apple'dan yapılan açıklamada şirketin yeni mobil işletim sisteminde resmi olarak iki farklı gamepad tipine destek vereceğine değiniliyor. Standart ve Genişletilmiş adı verilen iki ayrı oyun kontrolcüsünün ilkinde 6 butonlu klasik model, Genişletilmiş tipte ise 10 butonlu bir gamepad, iPhone kullanıcılarının oyun zevkini katlayacak.

    Böylece daha önce iCade Ion gibi örneklerini gördüğümüz Apple cihazların çeşitli tipte oyun donanımları ile desteklenmesinin yolu bizzat Apple tarafından açılırken, mobil platformlara yönelik oyun geliştiren firmaların işleri de oldukça kolaylaşacak. Neredeyse yarım milyarlık bir kullanıcı kitlesine sahip olan iOS'un bir mobil oyun konsolu platformu olarak sahneye çıkması sektörde pek çok taşı oynatması muhtemel bir gelişme olarak değerlendiriliyor. Şirketin Apple TV ile oturma odalarına giriş yaptığı göz önüne alınırsa iPhone'un bir oyun kontrolcüsü olarak nasıl bir potansiyele sahip olduğu daha iyi anlaşılabilir.

    Elbette, ne iPhone ne de iPad, Sony ve Microsoft gibi üreticilerin konsollarının işlem ve grafik güçlerinin yanına bile yaklaşamıyor ancak henüz hiçbir konsolun erişemediği yüz milyonlarca kullanıcıdan oluşan pazar potansiyeli ve konsol örneklerinin çok altındaki oyun fiyatları özellikle küçük ve orta ölçekli oyun geliştiricileri bu cihazlara yönelmeye itebilir.

    Bu konuda elini çabuk tutan üreticiler arasında yer alan Logitech'in iPhone 5 için hazırladığı gamepad eklentisine ait olduğu iddia edilen ilk bilgileri buradaki haberimizde zaten sizlerle paylaşmıştık. İlerleyen günlerde, benzer çok sayıda cihazla karşılaşacağımız ise kesin gibi görünüyor...
    ÖmrBlgr, yiğido, HaYaLeT ve 1 diğerleri bunu beğendiler..


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    iPoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 4574

    Mesajlar : 13.996

    Evet sevgili kardeşim Haber ve konu başlığı oldukças etkileyici.Teşekkürler..Umarım Bu BOMBA İOS7 elimizde patlamaz..!!
    yiğido bunu beğendi.


    -Live Free or Die-



    Özel mesaj (PM) ile desteğimiz yoktur.
    Cihazlarınız hakkında sorularınız için Destek & Yardımlaşma bölümlerimize konu açınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin