2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç4Beğeni
  • 3 gönderen by_yup
  • 1 gönderen oFLidu

Konu: Samsung, dünya çapında ilk kez Apple'ı geçti

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Post Samsung, dünya çapında ilk kez Apple'ı geçti



    StatCounter verilerine göre Haziran ayı itibarıyla en çok tercih edilenler...

    Apple'ın geçtiğimiz geliştiriciler toplantısında bahsettiği konulardan bir tanesi, mobil web erişimi için kullanılan cihazlardı. Veriler, iPhone ile web erişimi gerçekleştirenlerin, Android kullanıcılarından %50 daha fazla olduğunu gösteriyordu. Amerika'da hala benzer bir tablo olsa da, dünya çapında işler biraz değişti.

    StatCounter'ın raporuna göre Samsung, internet kullanımı konusunda Haziran ayı itibarıyla ilk kez Apple'ı geçmeyi başardı. Samsung'un oranı %25.5 olarak göze çarparken, Apple da %25.1'de kalmış. Aslında arada ciddi bir fark bulunmuyor. Bu ikiliyi ise, %22'lik oranla Nokia takip ediyor.



    Bu oranlar, Haziran ayı itibarıyla Samsung'un dünya genelinde lider olduğunu gösterse de, Amerika pazarında Apple'ın hala ezici bir üstünlüğü bulunuyor. Amerika'da Apple'ın Samsung karşısında %54.8'e %18.3'lük bir üstünlüğü var.

    Bu arada, internet kullanımı konusunda işletim sistemi olarak Windows 7'nin yükselişi sürerken, 12 yıllık Windows XP de en popüler ikinci işletim sistemi olmayı sürdürüyor.

    İnternet arama motorlarına baktığımızda, Google'ın ezici üstünlüğü sürüyor. Google'ın dünya çapında arama motoru pazarındaki payı, Haziran 2013 itibarıyla %90'ın üzerinde.

    Sosyal medya kullanımında da Facebook'un üstünlüğü göze çarpıyor. 12 ay önce pazar payı %61.5 olan Facebook, Haziran itibarıyla %71.03'lük payı yakalamış durumda.
    ÖmrBlgr, yiğido ve harry bunu beğendiler.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    oFLidu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 29.04.13

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 180

    Mesajlar : 472

    Patlayarak mı geçiyor Apple'ı.
    by_yup bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin