2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen by_yup

Konu: Apple'ın mobil internet kullanım seviyesinde ciddi düşüş var

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Apple'ın mobil internet kullanım seviyesinde ciddi düşüş var



    Apple, sektörün pek çok alanında başarılı olsa da son zamanlarda dikkat çekici yeniliklere imza atamadı ve müşteri kaybetmeye başladı. Son dönemde yapılan araştırmalar ise şirketin mobil internet kullanım alanında da geriye gittiğini gösteriyor.

    Apple kan kaybetmeye devam ediyor. Steve Jobs'ın kaybından sonra yerine geçen Tim Cook yönetim kurulu tarafından birden fazla kez uyarıldı, sektör değerlendirmelerinde ise ciddi dalgalanmalar yaşandı. Cupertino'lu dev şirket şimdi de mobil internet kullanımı konusundaki hükümdarlığını kaybediyor. Statista'nın paylaştığı özel bir veri skalasına göre Apple hem tahtından oluyor, hem de yavaş yavaş müşteri kaybı yaşamaya devam ediyor.

    Paylaşılan bu verilere göre Apple'ın global mobil internet kullanım mecrası olarak tercih edilme oranı yüzde 65.9'da, yüzde 54.9'a doğru büyük bir düşüş yaşıyor. Rakip Android ise yüzde 7'lik bir artış ile Cupertino'nun devini ardında bırakmayı başarıyor. Google'ın işletim sistemi Android haricinde başka hiçbir isim bahsi edilen listeye girip de, arama motoru markasının başarısını sağlayamadı.

    Net Applications adlı bir araştırma şirketinin verilerinden hazırlanan veri skalası geçtiğimiz yıllarda gerçekleşen mobil pazarı internet kullanım tercihlerini gösteriyor.


    Kaynak:Teknokulis
    yiğido ve ÖmrBlgr bunu beğendiler.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    oFLidu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 29.04.13

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 180

    Mesajlar : 472

    Bunun sebebi bana göre iphone 2/3 kullananların telefonu bırakması android ya da farklı yazılıma geçmiş olmasıdır.
    O değilse Türkiye'den örnek verecek olursak internet paketlerinin pahalı olması ve sınırsız paketlerin olmaması gösterilebilir. (var olan paketlerde hız düşmesi yaşanması da.)
    Her zaman önce TRABZONSPOR diyeceksin!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin