2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen oFLidu

Konu: iPhone kuyruğunda büyük uyanıklık

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    iPhone kuyruğunda büyük uyanıklık

    İsim:  480439396835400279.jpg
Görüntüleme: 40
Büyüklük:  20.4 KB (Kilobyte)

    Bir teknoloji firması, tanıtımı bugün yapılacak ve 20 Eylül'de satışa sunulması beklenen iPhone modelleri için Apple mağazası önünde 5 gündür kuyrukta bekleyen Amerikalılara, üzerinde reklamı olan tişörtü giymeleri karşılığında 800'er dolarlık hediye çeki taahhüt etti.

    Apple'ın mağazası önünde kuyruğa giren Amerikalılar, henüz özellikleri ve fiyatı açıklanmayan iPhone 5S ve iPhone 5C'yi ilk alanlardan olabilmek için burada beşinci gecelerini geçirdi. Teknoloji tutkunları, hayallerini süsleyen iPhone'lara ulaşabilmek için 11 gün daha sokakta sabahlayacak.

    Kuyruğa girdiler, reklam parası aldılar

    iPhone alabilmek için Ohio eyaletinin Ciccinnati kentinden New York'a gelen teknoloji firması çalışanı Justin Lockhart, mesai arkadaşı John Murphy ile cuma sabahından bu yana kuyrukta beklediklerini söyledi. Tanıtımları bugün yapılacak iPhone 5S ve iPhone 5C modellerinin tahminen 20 Eylül'de satışa çıkacağını anımsatan Lockhart, "10 gün daha var. Bu çok heyecan verici" diye konuştu.

    Kuzeniyle perşembe günü kuyruğa girdiklerini belirten Joseph Cruz da annesi ve kendisi için yeni modellerden almak istediğini kaydetti. Basının konuya olan ilgisi nedeniyle bir teknoloji firmasının kendilerine sponsor olduğunu bildiren Cruz, bu firmanın, kendisine ve kuzenine, üzerinde reklam bulunan tişörtü giymeleri için 800'er ABD doları değerinde hediye çeki vermeyi taahhüt ettiğini sözlerine ekledi.

    Bu arada, Central Park yanındaki Apple mağazası her gün dünyanın farklı yerlerinden binlerce müşteri ağırlıyor. Girişi küp şeklindeki cam kutuya benzetilen mağazanın silindir şeklindeki asansörü de camdan yapılmış.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    oFLidu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 29.04.13

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 180

    Mesajlar : 472

    Vay be. Bizde olsa tekme tokat kovarlar niye geldiniz diye.
    petro24 ve cαƦιzʍα bunu beğendiler.
    Her zaman önce TRABZONSPOR diyeceksin!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin