4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen WOQUE

Konu: Ücretsiz E-Kitap Arşivi

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 25.09.16

    Beğeni : 2

    Mesajlar : 1

    Post Ücretsiz E-Kitap Arşivi

    E-Kitap, elektronik kitabın kısaltmasıdır ve geleneksel basılı kitaptan farklı olarak, elektronik ortamda kullanılmak üzere hazırlanmış olan kitaplara verilen isimdir. Günümüzün hızla ilerleyen teknolojisinde kitap okuma deneyimini telefonlara, tabletlere ve e-kitap okuyuculara taşımak isteyenler için oldukça önemli olan e-kitaplar, hemen her yerden erişilebilir olması sebebiyle oldukça geniş bir kitle tarafından tercih edilmektedir.

    E-Kitapların en büyük artılarından birisi, basılı yayınlara nazaran daha ucuz olmasıdır. Bunun yanı sıra kolay erişilebilir olması, içerisinde kolayca arama yapılabilmesi ve yer kaplamaması da en büyük artılarındandır. Günümüzde yeni çıkan kitaplar internet ortamından ücretli olarak e-kitap formatlarında satın alınabilmektedir. Bun yanı sıra eski kitaplar da büyük bir hızla e-kitap formatına dönüştürülerek internet üzerinden paylaşılmaktadır.

    Bir grup e-kitap dostu tarafından 2016 yılında kurulmuş olan ekitapcilar.com sitesi, e-kitap okumayı sevenler için oldukça geniş bir ücretsiz e-kitap arşivi sunmayı hedeflemektedir. Sitemizde yer alan tüm kitaplar .epub formatında olup, kitapların içerik kalitesi sizlere sunmadan önce onayımızdan geçmektedir. Arayıp bulamadığınız, sitemizde yer almasını istediğiniz tüm kitaplar için sitemiz üzerinden istekte bulunabilirsiniz.
    meseli ve musty bunu beğendiler.


  2. #2
    meseli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 18.03.13

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 47

    Mesajlar : 151

    Chm uzantılı e-kitap ları daha çok seviyorum .. fihristten istediğin zaman herhangi bir sayfayı direk olarak açabilir olması nedeniyle tabi , benim fikrim sadece


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

  3. #3


    Üyelik Tarihi : 15.09.17

    Mesajlar : 1

    Post

    teşekkürler böyle bir içeriğe ihtiyacım vardı aykut

  4. #4


    Üyelik Tarihi : 26.08.14

    Cihaz : iPhone 5S/FU

    Mesajlar : 1

    Teşekkürler, Harika bir site


    Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin