Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: KuaiDial tweakini yükledim ama kaldıramıyorum

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 31.01.14

    Cihaz : iPhone 6 Plus /FU

    Beğeni : 1

    Mesajlar : 42

    KuaiDial tweakini yükledim ama kaldıramıyorum

    Arkadaşlar kaldırmaya çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum . Nasıl silebilirim bunu arkadaşlar ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. iPhone Ekran Değişimi Fiyatları

  3. #2
    mert58 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 03.07.13

    Cihaz : iPhone SE

    Beğeni : 38

    Mesajlar : 136

    iCleaner Pro+Ayar dosyalarından sil respring yapın silmiş olursunuz

  4. #3


    Üyelik Tarihi : 31.01.14

    Cihaz : iPhone 6 Plus /FU

    Beğeni : 1

    Mesajlar : 42

    Alıntı mert58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iCleaner Pro+Ayar dosyalarından sil respring yapın silmiş olursunuz
    Usta yapamadım ya biraz daha açıklayacı yazar mısınız ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #4


    Üyelik Tarihi : 06.06.15

    Cihaz : iPhone 6/FU

    Beğeni : 21

    Mesajlar : 204

    Alıntı balta76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar kaldırmaya çalışıyorum ama şöyle bir hata alıyorum . Nasıl silebilirim bunu arkadaşlar ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hocam önder hocanın onderazazi hocanın cydia repair ve ios cleaner kaçırma on numara program ikiside ben kullanıyorum memnunum ikisi 20 tl bence değer kardeş

  6. #5
    AirLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.03.15

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 312

    Mesajlar : 1.848

    Alıntı balta76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Usta yapamadım ya biraz daha açıklayacı yazar mısınız ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Hocam iCleaner Pro tweakını indir. Aşağıdan Cydia Kullanılmayan Paket Kaynaklarını falan seç temizlik yap.
    Kaybetmekten korkma; Birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

  7. #6


    Üyelik Tarihi : 31.01.14

    Cihaz : iPhone 6 Plus /FU

    Beğeni : 1

    Mesajlar : 42

    Alıntı AirLife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam iCleaner Pro tweakını indir. Aşağıdan Cydia Kullanılmayan Paket Kaynaklarını falan seç temizlik yap.
    Hocam yaptım da olmadı tweaki yüklediğimden beri girdiğimde şöyle bi hata veriyor anlamadım



    Sent from my iPhone using Tapatalk

  8. #7
    AirLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.03.15

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 312

    Mesajlar : 1.848

    Alıntı balta76 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam yaptım da olmadı tweaki yüklediğimden beri girdiğimde şöyle bi hata veriyor anlamadım



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kaldır diyeceğim de kaldırmada da hata veriyor.
    Kaybetmekten korkma; Birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

  9. #8


    Üyelik Tarihi : 31.01.14

    Cihaz : iPhone 6 Plus /FU

    Beğeni : 1

    Mesajlar : 42

    Alıntı AirLife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaldır diyeceğim de kaldırmada da hata veriyor.
    Aynen öyle hocam ne yapacağımı şaşırdım


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #9


    Üyelik Tarihi : 31.01.14

    Cihaz : iPhone 6 Plus /FU

    Beğeni : 1

    Mesajlar : 42

    En sonunda cydiadan kaldırdım . Ama ayarlardan gitmedi hala başıma bela oldu iyice


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  11. #10
    teober71 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 24.01.15

    Beğeni : 56

    Mesajlar : 952

    Restore et


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin