9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: Resimdeki gibi CC dock tweak arıyorum?

  1. #1
    d_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 28.02.14

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 18

    Mesajlar : 154

    Resimdeki gibi CC dock tweak arıyorum?

    Arkadaşlar resimdeki gibi control merkezindeki kısayolları çift sıralı dock şeklinde yapabilecek bir tweak arıyorum..
    İos 6'da 360mobilesafe ile çok güzel oluyordu, 8 için bu şekilde bulamadım.. Varmı bildiniz bi tweak, teşekkür ederim..



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    İphone 5, İos 8.4 ( JB )

  2. iPhone Ekran Değişimi Fiyatları

  3. #2
    cαƦιzʍα - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 06.08.13

    Cihaz : iPhone 5S/FU

    Beğeni : 155

    Mesajlar : 879

    Takip

  4. #3
    AirLife - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.03.15

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 312

    Mesajlar : 1.848

    Beğendim bende takibe alayım jb gelince deneriz


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kaybetmekten korkma; Birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

  5. #4


    Üyelik Tarihi : 04.05.13

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 18

    Mesajlar : 134

    Polus sanırım


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  6. #5
    aLPhone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.04.13

    Beğeni : 2044

    Mesajlar : 2.723

    Alıntı d_mavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar resimdeki gibi control merkezindeki kısayolları çift sıralı dock şeklinde yapabilecek bir tweak arıyorum..
    İos 6'da 360mobilesafe ile çok güzel oluyordu, 8 için bu şekilde bulamadım.. Varmı bildiniz bi tweak, teşekkür ederim..



    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Kardesim CCloader ile bu sekilde yapabilirsin..


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #6
    d_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 28.02.14

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 18

    Mesajlar : 154

    Alıntı aLPhone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardesim CCloader ile bu sekilde yapabilirsin..


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Yok kardeş Ccloader ile olmuyor, bunla sadece ordaki var olan özellikleri gözlerim alabiliyorsun.. Teşekkürler yinede..
    İphone 5, İos 8.4 ( JB )

  8. #7
    aLPhone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.04.13

    Beğeni : 2044

    Mesajlar : 2.723

    Alıntı d_mavi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok kardeş Ccloader ile olmuyor, bunla sadece ordaki var olan özellikleri gözlerim alabiliyorsun.. Teşekkürler yinede..
    Siralamasini bu sekilde degistirebiliyorsun daha onceden kullanmistim ios7 de.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #8


    Üyelik Tarihi : 23.07.15

    Cihaz : iPhone 6S

    Beğeni : 406

    Mesajlar : 371

    En güzeli ccsettings for ios 8 tweakı jb kaybetmeden önce bu tweakı kullanıyordum


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  10. #9
    d_mavi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 28.02.14

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 18

    Mesajlar : 154

    Alıntı mutluhasan16 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En güzeli ccsettings for ios 8 tweakı jb kaybetmeden önce bu tweakı kullanıyordum


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    Ccsetting yüklü. Arkadaşlar ben altlı üstlü yani iki sıralı yapmak istiyorum resimdeki gibi.. Tek sıra değil..
    İphone 5, İos 8.4 ( JB )

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin