çektiğim her fotoğrad iclouda yükleniyor silince de iclouddan da siliniyor. Bu özelliği kapatınca da şu anda telefonda mevcut gözüken icloud'a yüklü resimler telefondan siliniyor. Silinmemesi aynı zamanda telefona kayıt yapmasi için ne yapabilirim?iphone da en iyi depolamayi seçtim o da aynı çektiğiniz resim icloud dan silinecekdir diyor.


Sent from my iPhone using Tapatalk