Belki benim gibi nerden yapıcanı bilmeyip yer sıkıntısı çekenler olabilir diye düşünüp keşfettiğim birşeyi sizlerle paylaşmak istedim ekran görüntüsüne gerek var mı bilmiyorum ama isterseniz bir ara eklerim

Şimdi gelelim konu nedir sorusuna

Cihazınıza beta profilini kurduktan sonra cihazınıza wifi üzerinden herhangi bir beta yada public beta sürümü indi ayarlarda yeni sürüm indirildi olarak gözüküyor fakat kurmaktan vazgeçtiniz ve yazılım güncelleme ekranında da bu yeni sürümü silme seçeneğimiz yok

Şimdi bunu nerden silebilceğinizi anlatıyorum:

Ayarlar-Genel-İcloud Saklama Alanı ve Kullanımı

Bölümüne giriyoruz burda kendi uygulamalarımız ve verilerimiz var normalde ve bir bakıyorsunuz ki listede bir de beta ya da public beta sürümü ( hangisini indirdiyseniz cihazınıza ) yazıyor sola doğru kaydırdığınızda sil seçeneği çıkıyor ve bu 1.5 lık dosyayı cihazınızdan silebiliyor ve 1.5 lık bir alan daha kazanıyorsunuz güle güle kullanın 😉

Bilenler olabilir normaldir ben yeni keşfettiğim için bilmeyenlere bilgi olması amaçlı paylaştım bilen arkadaşlar konuyu kirletmezlerse sevinirim 😉