8 sonuçtan 1 ile 8 arası

Konu: 5s 9.3 beta yüklü 9.2.1 yükleyemiyorum

  1. #1
    savast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 02.11.15

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 79

    Mesajlar : 335

    5s 9.3 beta yüklü 9.2.1 yükleyemiyorum

    Başlıkta da belirttiğim gibi 9.3 beta yüklü 9.2.1. Yüklemeye çalıştığımda bu sorunla karşılaşıyorum . Dfu modda telefonu görmüyor . Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  2. iPhone Ekran Değişimi Fiyatları

  3. #2
    iPoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 4575

    Mesajlar : 13.996

    Sürüm dosyasını ipsw.me adresinden indirebilirsiniz. Sonrasinda shift tuşuna basarak geri yükle butonuna tıklayın ve bu dosyayı seçin.






    iPhone 8S ile Uzaydan Gönderildi


    -Live Free or Die-



    Özel mesaj (PM) ile desteğimiz yoktur.
    Cihazlarınız hakkında sorularınız için Destek & Yardımlaşma bölümlerimize konu açınız.

  4. #3
    savast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 02.11.15

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 79

    Mesajlar : 335

    Alıntı iPoint Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sürüm dosyasını ipsw.me adresinden indirebilirsiniz. Sonrasinda shift tuşuna basarak geri yükle butonuna tıklayın ve bu dosyayı seçin.






    iPhone 8S ile Uzaydan Gönderildi
    Dediğinizi yaptım fakat bu seferde telefonu görmüyor dfu modda . Acaba bir şey mi engelliyor anlamadım ki .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  5. #4


    Üyelik Tarihi : 22.03.14

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 4

    Mesajlar : 36

    cihazı dfu moda alıp tekrar denendiğinizde sorun çözülecektir

  6. #5
    savast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 02.11.15

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 79

    Mesajlar : 335

    Alıntı CRmasat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cihazı dfu moda alıp tekrar denendiğinizde sorun çözülecektir
    Tekrar yapayın inş çözülür .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #6


    Üyelik Tarihi : 22.03.14

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 4

    Mesajlar : 36

    Alıntı savast Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tekrar yapayın inş çözülür .


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    çözüldü mü ?

  8. #7
    savast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 02.11.15

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 79

    Mesajlar : 335

    Hayır şu an pc ye bağlama şansım olmadı işteyim eve geçince deneyeceğim .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  9. #8
    savast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 02.11.15

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 79

    Mesajlar : 335

    Restore işlemini yaptım . Teşekkürler .


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin