yeni id ile yedekleme yapıcam ama programlar eski id ile yüklü. yenisinde yedekleme yaparsam restore edersem yeniden geri yükleme yaparsam programlar için eski id mi isticek tekrar ? istese bile silip tekrar yüklersem yedekleme geri gelirmi uygulama içeriği