9 sonuçtan 1 ile 9 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen KDGL
  • 1 gönderen kaymak817

Konu: Beyler Merak ediyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 30.07.13

    Cihaz : iPhone 5S/FU

    Mesajlar : 6

    Post Beyler Merak ediyorum siz olsaydınız ne yapardınız?

    Ben şuan İphone 5 beyaz 32 Gb alıym mı yoksa yeni çıkacak olan (ucuz olmayan yani 5C değilde diğeri ni kastediyorum) ı bekleyim mi acil cevap beyler şuan iphonesizlikten ölüyorum yeniyi de alırsam kasaya göre rengi seçerim 32 GB alırım inşallah

  2. iPhone Ekran Değişimi Fiyatları

  3. #2
    iPoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 4575

    Mesajlar : 13.996

    5S'in çıkmasını beklemenizi öneririm.


    -Live Free or Die-



    Özel mesaj (PM) ile desteğimiz yoktur.
    Cihazlarınız hakkında sorularınız için Destek & Yardımlaşma bölümlerimize konu açınız.

  4. #3
    yiğido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 24.03.13

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 3985

    Mesajlar : 2.961

    Bende 5s derim ama , acele ediyon çıkması Türkiyeye girmesi fiyatların biraz çekilmesi bence şubat-mart 2014ü bulur..

  5. #4
    KDGL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 25.03.13

    Cihaz : iPhone 4S/FU

    Beğeni : 59

    Mesajlar : 89

    Alıntı yasnozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben şuan İphone 5 beyaz 32 Gb alıym mı yoksa yeni çıkacak olan (ucuz olmayan yani 5C değilde diğeri ni kastediyorum) ı bekleyim mi acil cevap beyler şuan iphonesizlikten ölüyorum yeniyi de alırsam kasaya göre rengi seçerim 32 GB alırım inşallah
    Kesinlikle bekle. Pişmanlığını yaşarsın benim gibi.
    wolfmen1818 bunu beğendi.

  6. #5


    Üyelik Tarihi : 13.01.13

    Cihaz : iPhone 5S/FU

    Beğeni : 41

    Mesajlar : 77

    Eylül ayında Türkiye'ye Apple Store açılacağını düşündüğümüz zaman fazla bir vakit kalmamış. Ben de bekliyorum. Fiyat konusuna gelince. Zaten Apple Store açılacağından dolayı fiyatlar sabit olur.


    Sent from my iPhone using Tapatalk

  7. #6
    yiğido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 24.03.13

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 3985

    Mesajlar : 2.961

    Nereye açılacak appstore ? Bende duymuştum bir ara, öyle olursa internetten uçuk fiyatlara satış yapanlara tam bir darbe olur

  8. #7


    Üyelik Tarihi : 13.01.13

    Cihaz : iPhone 5S/FU

    Beğeni : 41

    Mesajlar : 77

    Alıntı yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Nereye açılacak appstore ? Bende duymuştum bir ara, öyle olursa internetten uçuk fiyatlara satış yapanlara tam bir darbe olur
    İstanbul. Netten biraz araştırmayla daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz bu konuda.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    yiğido bunu beğendi.

  9. #8
    yiğido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 24.03.13

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 3985

    Mesajlar : 2.961

    Alıntı kaymak817 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İstanbul. Netten biraz araştırmayla daha çok bilgi sahibi olabilirsiniz bu konuda.


    Sent from my iPhone using Tapatalk
    teşekkürler kardeş, ben konya diye duymuştum. yine bi araştırıyım.

    iPhone 6 Siyah 64 GB ios 11.2

  10. #9


    Üyelik Tarihi : 13.01.13

    Cihaz : iPhone 5S/FU

    Beğeni : 41

    Mesajlar : 77

    Alıntı yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    teşekkürler kardeş, ben konya diye duymuştum. yine bi araştırıyım.
    Valla konyayı hiç duymadım kardesim


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin