Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 25pp indiremiyorum

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 19.09.13

    Cihaz : iPhone 7 Plus

    Beğeni : 70

    Mesajlar : 439

    25pp indiremiyorum

    Cydia'dan 25pp indiremiyorum hangi repoyu denediysem olmuyor install diyorum ama confirm yazisi yerine bir uyari cikiyor ne yapmam gerekli yazar misiniz


    Sent from my iPhone 5

  2. iPhone Ekran Değişimi Fiyatları

  3. #2
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Alıntı metehan1998 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cydia'dan 25pp indiremiyorum hangi repoyu denediysem olmuyor install diyorum ama confirm yazisi yerine bir uyari cikiyor ne yapmam gerekli yazar misiniz


    Sent from my iPhone 5
    Cihaza hard reset atmayı denedinmi kardeşim.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.




  4. #3


    Üyelik Tarihi : 19.09.13

    Cihaz : iPhone 7 Plus

    Beğeni : 70

    Mesajlar : 439

    Aynen kardes hep deniyorum ama hicbir sekilde inmiyor


    Sent from my iPhone 5

  5. #4
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Alıntı metehan1998 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen kardes hep deniyorum ama hicbir sekilde inmiyor


    Sent from my iPhone 5
    Kardeşim belki çakışan bir repo yada tweak vardır bir kaç repo silip yeniden orjinal repsundan indirmeyi dene. Ayrıca aldığın sorunun ekran resmini bi at buraya bakalım.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.




  6. #5


    Üyelik Tarihi : 19.09.13

    Cihaz : iPhone 7 Plus

    Beğeni : 70

    Mesajlar : 439

    buyur kardes


    Sent from my iPhone 5

  7. #6


    Üyelik Tarihi : 19.09.13

    Cihaz : iPhone 7 Plus

    Beğeni : 70

    Mesajlar : 439

    Alıntı by_yup Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kardeşim belki çakışan bir repo yada tweak vardır bir kaç repo silip yeniden orjinal repsundan indirmeyi dene. Ayrıca aldığın sorunun ekran resmini bi at buraya bakalım.
    Koydum ekrani


    Sent from my iPhone 5

  8. #7
    burakkenger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 22.09.13

    Cihaz : iPad 2

    Beğeni : 108

    Mesajlar : 156

    Alıntı metehan1998 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Koydum ekrani


    Sent from my iPhone 5
    Appsync yüklü değil onu yükle


    iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

  9. #8


    Üyelik Tarihi : 19.09.13

    Cihaz : iPhone 7 Plus

    Beğeni : 70

    Mesajlar : 439

    Yuklu zaten ama siz diyince reinstall yapip 25pp indirmeyi denedim confirm yazisi cikti ama indirince de app translate ve 25pp yuklendi 25ppyi acinca da otomatik olarak kapaniyo


    Sent from my iPhone 5

  10. #9


    Üyelik Tarihi : 19.09.13

    Cihaz : iPhone 7 Plus

    Beğeni : 70

    Mesajlar : 439

    Alıntı burakkenger Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Appsync yüklü değil onu yükle


    iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Sizce sorun ne olabilir


    Sent from my iPhone 5

  11. #10
    burakkenger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 22.09.13

    Cihaz : iPad 2

    Beğeni : 108

    Mesajlar : 156

    Alıntı metehan1998 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sizce sorun ne olabilir


    Sent from my iPhone 5
    Bendede aynısı oluyordu sonra 25pp nin kendi reposundan indirdim düzeldi repo

    apt.25pp.com/



    iPad 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin