2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Apple, iPhone X Satışlarıyla Tüm Dünyada Rakiplerini Perişan Ediyor!

  1. #1
    ogzhntke1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 07.06.17

    Beğeni : 10

    Mesajlar : 35

    Apple, iPhone X Satışlarıyla Tüm Dünyada Rakiplerini Perişan Ediyor!



    2017 yılının son çeyreğine dair çıkan veriler gösteriyor ki iPhone X piyasa hacminin %35'ini oluşturuyor, yani 600 Android firmasının toplamından 5 kat daha fazla kar elde etmiş durumda. Üstelik daha ilginç olanı, iPhone’un tek rakibi yine kendisi; zira listede iPhone X’un satış gücüne en yakın cihaz iPhone 8.

    Daha da korkunç olanı, listenin ilk 5 sırasını iPhone modelleri kaplamışken, Galaxy Note 8 kendine 6. sıradan, Galaxy S8 Plus ise 8. sıradan yer bulabilmiş durumda. Dünya genelinde ilk 10 mobil cihazını içeren bir listede 8 adet iPhone modelinin olması, Apple’ın pazarlama alanında ne kadar başarılı bir firma olduğunu ve iPhone’un nasıl başarılı bir yatırım kaynağına dönüştüğünün göstergesi.



    Bu verilerin en şaşkınlığa uğratacak kısımlarından biri de iPhone 6S ve iPhone SE gibi oldukça eski iki model hala ilk 10’da yer alabiliyor. Hatta 6S, Galaxy S8 Plus’ın ensesinde nefes alıyor. Görünen o ki bu da iPhone’un teknolojisinin, dünya genelinde nasıl bir saygıya gebe olduğunun en önemli işaretlerinden biri. Apple'ın 2017'nin son 2 ayında resmi rakamlarla 46 milyon 700 adet iPhone sattığını da ağzımız açık bir şekilde aktarmakta fayda görüyoruz.



    View


  2. #2


    Üyelik Tarihi : 01.04.18

    Beğeni : 1

    Mesajlar : 9

    Iphone x alinmaz simdi bu ilk cihazları her zaman iphone da ikinci seri beklenmeli. Bence x in yeni modelinin alinmasi daha mantikli

    LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin