2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: Apple OS X Mavericks 10.9.2 ile FaceTime Ses desteği getirecek

  1. #1
    drjacob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.07.13

    Cihaz : iPhone X

    Beğeni : 1084

    Mesajlar : 2.213

    Apple OS X Mavericks 10.9.2 ile FaceTime Ses desteği getirecek

    OS X 10.9.1 Mavericks’in yayınlanmasının hemen ardından Apple, OS X 10.9.2′nin test amacıyla geliştiricilere gönderimi başladı. Yeni sürüm hata düzeltmeleri ve ufak tefek eklentilerin yanı sıra, FaceTime Ses desteğini de içerecek.

    FaceTime Ses ilk olarak geçtiğimiz haziran ayında, iOS 7 yenilikleri arasında duyurulan FaceTime Ses sayesinde kullanıcılar FaceTime üzerinden görüntülü görüşme yerine sadece sesli görüşme gerçekleştirme imkanına kavuşmuştu. Normal bir telefon görüşmesi tadındaki bu iletişim yöntemi için telefon numarası veya Apple kimliği kullanmak yeterli oluyor.

    OS X 10.9.2 beta sürümünü kullanan 9to5Mac sitesinin aktardığına göre FaceTime Ses işlevi Mesajlar ve FaceTime uygulamalarına entegre ediliyor.

    Mesajlar uygulamasıyla yazılı, FaceTime ile de sesli ve görüntülü görüşme imkanı sunan Apple böylelikle kullanıcılarına Skype’ın rakibi olabilecek servisler sunmuş oluyor. Tabii ki, Apple’ın uygulamaları sadece kendi ekosisteminde çalışırken, Skype’ı diğer platformlardaki cihazlarla haberleşmede de kullanmak mümkün oluyor.

    Bu arada OS X 10.9.2 beta sürümü Mail uygulamasına da çeşitli iyileştirmeler getiriyor. OS X 10.9.2′nin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor. Ancak beta sürümünün ortalıkta dolaşmaya başlaması, nihai sürümün çok da geç kalmayacağını gösteriyor.
    ...


  2. #2


    Üyelik Tarihi : 24.11.13

    Cihaz : iPhone 5S/FU

    Mesajlar : 3

    nasıl indiricem?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin