Haftanın iOS uygulamarında bu hafta Instagram odaklı uygulamalar yer alıyor. Instagram paylaşımlarınızı renklendirecek, yeni takipçiler kazanmanıza yardımcı olacak uygulamalar yazımızda.




Yepyeni bir Haftanın iOS Uygulamaları yazısıyla karşınızdayız. Bu haftaya özel 5 işlevsel Instagram odaklı uygulamayı sizler için bir araya getirdik.

Instagram'da fotoğraf ve video paylaşmayı seviyorsanız bu uygulamalar hem fotoğraf ve videolarınızı daha etkileyici hale getirmeye düzenlemeye hem de daha geniş kitlelerle kolayca paylaşmaya yarıyor.

Bu haftaki içeriklerimiz arasında TagForLikes, Followers, No Crop, InstaMag, PopU 2 uygulamaları yer alıyor.

Dilerseniz hiç vakit kaybetmeden bu haftaki uygulamalarımıza hızlıca bir göz atalım...

1) TagsForLikes

Instagram paylaşımlarınızı doğru etiketlemenin kolay en kolay ve etkili yollarından biri olan TagsForLikes uygulamasıyla beğenilerinizi en üst düzeye çıkarabilirsiniz. Paylaşımlarınız için ilgili etiket kategorileri bulmak ve birçok etiketi tek seferde eklemek TagsForLikes'ın sunduğu en önemli özellik.



Uygulama ile en popüler etiket gruplarını görebilir, istediğiniz gruba göre birçok etiketi tek bir kopyala - yapıştır hareketiyle gönderinize ekleyebilirsiniz. Sık sık kullandığınız etiketler için "kişiye özel" etiket grupları da oluşturmak mümkün.

TagsForLike uygulamasını buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

2) Followers / Followers +

Birçok Instagram tutkununun beğeniyle kullandığı Followers uygulaması, en merak ettiğiniz soruların yanıtını kolayca bulmanızı sağlıyor. Uygulamala ile sizi takip etmeyi bırakanları, takip ettiğiniz halde sizi takip etmeyenleri, karşılıklı takipleştikleriniz ve siz takip etmediğiniz halde sizi takip edenleri kolayca görebilirsiniz.



Ücretsiz olan uygulamanın plus sürümüyle, paylaşım yapanların size yakınlığını ve uzaklığını, paylaşımlara göre beğeni ortalamasını ve birçok istatistiği görmek de mümkün.

Followers uygulamasını buradan indirebilirsiniz.

3) NoCrop Instagram Editon

Instagram'da kare olmayan fotoğraflarınızı paylaşmak için düzenleme yapmakla uğraşmaktan sıkıldınız mı? NoCrop uygulaması ile Instagram ölçülerinde fotoğraflar yaratmak oldukça kolay. Hem de fotoğraflarınızı kesmek ve kadrajı değiştirmek zorunda kalmadan...



Standart çekilmiş fotoğraflarınızı, kayıpsız bir şekilde Instagram ölçülerine getirmekle uğraşmadan kolayca paylaşma olanağı sunan NoCrop uygulaması, görsellerinize arkaplan, müzik ve çeşitli efektler ekleme özelliğine de sahip.

Ücretsiz olan NoCrop uyguylamasını buradan indirebilirsiniz.

4) InstaMag

Instagram'a hangi fotoğrafınızı ekleyeceğinize karar mı veremediniz? Ya da farklı anları tek bir karede paylaşmak istiyorsanız InstaMag işinize fazlasıyla yarayacaktır. 300 adet tasarım stiliyle gelen InstaMag, hazırladığınız kolajlara yazı ekleme ve düzenleme seçeneği de sunuyor.



Haftada iki kez kolaj stillerini günceyen InstaMag uygulamasını buradan ücretsiz indirebilirsiniz.

5) PopU2

Instagram'da yeni arkadaşlıklar kurmak, takipçilerinizi artırmak, yeni kişilerle takipleşmek ve karşılıklı beğeni yapmak mı istiyorsunuz? PopU 2 uygulaması bu isteklerinizi eğlenceli bir şekilde gerçekleştirebilmenizi sağlıyor.



PopU 2 uygulamasında beğeni almasını istediğiniz fotoğrafları seçerek, kaç beğeni toplamak istediğinizi belirtmeniz yeterli. Ancak paylaşımlarınıza beğeni alabilmek için sizin de beğeni yapmanız gerekli olduğunu unutmayın. Her iki beğeniye bir kredi kazanabiliyorsunuz. Beğendiğiniz fotoğrafları "like"layabilir ve paylaşanları takip edebilirsiniz. Beğenmedikleriniz için pas geçme şansınız da bulunuyor.

İsterseniz beğendiğiniz ya da paylaşımınızı beğenen kişilere karşılık verebiliyorsunuz ve arkadaş olabiliyorsunuz. Eğer ücretli kredi satın alırsanız, beğenme zorunluluğunuz olmadan paylaşımlarınızın istediğiniz beğeni sayısına ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

PopU 2 uygulamasını buradan indirebilirsiniz.