Yeni bir hafta ie birlikte beklendiği gibi, iPhone 6'yi çevreleyen yeni söylentiler su yüzüne çıkmaya başladı.Hepinizin bildiği gibi Apple'ın 3.üncü çeyrekte yeni Jenerasyon iPhone telefonunu açıklaması bekleniyor. Hal böyle olunca popüler bir cihaz olacak olan iPhone 6 hakkında sızıntı ve söylentiler düzenli bir hızda gelmeye devam ediyor.
iPhone 6 ile ilgili en büyük sorulardan biri " Cihazın kamerası ne gibi özellikler sunacak" olduğudur. Cupertino merkezli üreticinin şimdiye kadar, Optik Görüntü Sabitleme (OIS) teknolojisi ile geleceği söyleniyordu. Ancak son gelen haberlere bakılırsa bu tahminler boşa çıkabilir!.

İsim:  iphone 6 kamera.jpg
Görüntüleme: 281
Büyüklük:  14.4 KB (Kilobyte)
Çinli analist Sun Chang Xu, son zamanlarda yeni iPhone 6 kamerasını ilgili bilgileri Çinli sosyal ağ sitesi Weibo'da açıkladı. Analist'e göre, Apple'ın bir sonraki amiral gemisi telefonunda OIS olmayacak. Cihazda bunun yerine, Elektronik Görüntü Sabitleyici (EIS) kullanacağını iddia ediyor. Buna ek olarak, iPhone 5S'te kullanılan 1.5 um pikselin aksine, iPhone 6'da 1.75 umpiksel boyutu bulunacak. Bu da iPhone 6'nın geniş bir piksel boyutu ve daha iyi bir görüntü sunacağı anlamına geliyor.

Apple'ın gelecek amiral gemisi akıllı telefonunda OIS mi EIS mi kullanacak şimdilik muamma. Bakalım ilerleyen günlerde bu iddiaların gerçeğe dönüşme şansı olacak mı bekleyip görelim...