Apple Exame dergisinin online baskısına göre Apple'ın üç farklı iPhone modeli yolda... Üstelik lansman Ağustos ayında gerçekleşebilir. Bakalım iddialar ne kadar gerçek.

Apple Exame adlı online dergide yer alan habere göre merakla beklenen önümüzdeki aylarda gerçekleşesek Apple lansmanında tam üç akıllı telefon birden tanıtılacak.
Apple, 2014 yılını iPhone 6, iPhone Air ve iPhone 6c ile kapatmayı planlıyor, üstelik Apple'ın geleneksel 'Eylül' lansmanları halkası, 2014 yılında bir ay önce, Ağustos'ta gerçekleştirilecek lansmanla bozulacak. Genel göstergelere de bakıldığında şirket, akıllı telefonlarını tanıtacağı lansmanını Ağustos ayında yapabilir gibi görünüyor.


Görsel temsilidir.

iPhone Air nasıl olacak?
Apple'ın önceki sürümlerine göre daha büyük ekranlı bir iPhone'u tüketicilerin beğenisine sunması yönündeki beklenti oldukça yüksek. Habere göre iPhone Air de bu yılın en büyük yeni adımlarından biri olarak Apple tarafından teknoloji dünyasına sunulacaklar arasında. Bu iPhone versiyonu, Apple Exame'e göre 5.5 inç ekrana sahip olacak.

iPhone 6c, iPhone 5S'in makyajlanmış versiyonu olarak gelecek ve daha uygun fiyat etiketine sahip olacak. Bakalım Apple'da önümüzdeki aylarda gerçekleştirilecek lansmana dair başka hangi bilgi ve söylentiler ortaya çıkacak? Bizi takip etmeye devam edin!