2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: iPad Pro 2K mı yoksa 4K mı olacak?

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Post iPad Pro 2K mı yoksa 4K mı olacak?



    Gizemli büyük ekranlı iPad hakkında yeni dedikodular var.

    Büyük ekranlı iPad yani kısaca iPad Pro, Apple'ın en esrarengiz cihazlarından biri. Efsane Yeti gibi varlığı yokluğu bir türlü kanıtlanamıyor. Ortalıklarda piyasaya çıkacağına dair iddialar var, ama tam tersi iddialar da var. Her şey yarı yarıya. Gelelim son yayınlanan taptaze raporlara.

    Çin medyasında kaynaklara dayandırılan haberler eski birkaç raporu da doğruluyor. Hatırlarsanız iPad Pro'nun 4K ekran olabileceğine dair bazı rivayetler vardı. Hatta iki farklı varyant olarak çıkacak deniliyordu. Son raporda 2K ve 4K olmak üzere iki farklı modeli olacağı iddia ediliyor. Ayrıca raporda en düşük modelin 32 GB hafızaya sahip olacağı, en yükseğinin ise 256 GB (!) olabileceğine dair bir bilgi düşülmüş. 256 GB yüksek bir fiyat da demek. Ama şunu da arada belirteyim, raporda iPad Pro'nun profesyonellere hitap ettiği ve eğitimciler için oldukça yardımcı olacağı belirtiliyor. Yazılanlara göre iPad Pro sınırlı sayıda olacak ve 2015 yılında çıkacak. Eski tarihli bir raporda da iPad Pro'nun bu sene iPad Air 2 ve iPad mini 3 ile tanıtılabileceği ileri sürülmüştü.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    drjacob - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 14.07.13

    Cihaz : iPhone X

    Beğeni : 1084

    Mesajlar : 2.213

    yapacaksa 4k yapsın bence
    ...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin