İsim:  modbook-3.png
Görüntüleme: 41
Büyüklük:  150.9 KB (Kilobyte)

Modbook Pro X yepyeni bir kickstarter projesi. Bildiğiniz üzere kickstarter'da yaratıcı fikirler ortaya çıkmakda. Bunların bazıları tarihe gömülürken bazıları yeterli sponsor desteğiyle ileriye gittiler. Modbook Pro X projesi ise 15" Macbook Pro cihazınızı tablet yapmayı hedefleyen bir proje. Böylece elinizin altında ister windows ister osx kullanabileceğiniz özgürce sürüm yükselte bileceğiniz çift grafik kartlı i7 işlemcili bir tablet olacak. Tabletten çok bir canavar gibi Üstelik bu canavar stabilitesiyle ün salmış OS X'i çalıştıracak.

Ürünün hangi bağlantıları desteklediğine gelecek olursak bluetooth, wifi, usb 3.0, hdmi, 2 adet thunderbolt portu ve sd kart girişine sahip. Ayrıca ürün yine 2880 x 1800 çözünürlüğünde retina ekran kullanıyor. Cihazda 2.8 Ghz'lik Hashwell mimarili işlemciyle beraber 32 GB'a kadar artırılabilen ram desteği mevcut.

İsim:  modbook-2.png
Görüntüleme: 49
Büyüklük:  225.8 KB (Kilobyte)

Peki biz buna nasıl ulaşacağız? Elimizde iki seçenek olacak. İlki elimizdeki 15" Macbook'u dönüştürdükleri seçenek. Bu seçenek ile elimizdeki cihazı onlara teslim edeceğiz ve $1,999'dan başlayan fiyatlarla dönüştürme işlemimiz gerçekleşecek. Diğer seçenekte ise sıfırdan onların ürettiği sistemi $3,999'dan başlayan fiyatlarla alabileceğiz. Stylus kalem ve diğer aksesuarlar ekstra ücrete tabii maalesef.

Proje $150,000'lık hedefin $20,000'lik kısmını tamamlamış durumda. Siz de bu projeyi beğendiyseniz linkten destek olabilirsiniz.