2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: iPhone 7 çok daha ince olacak!

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Post iPhone 7 çok daha ince olacak!



    Bir Fransız sitesi yeni nesil iPhone hakkında bazı dedikoduları gündeme getirdi.

    iPhone 6 ve 6 Plus sonunda resmiyete kavuştu. Uzun zamandır söylenen iddialar sona erdi mi? Bitmediler bir türlü, farklı bir yöne saptılar. Daha telefonlar açıklanalı 1 hafta olmadı bile, ama şimdiden yeni nesil iPhone'la ilgili bir takım spekülasyonlar var.

    Fransız Journaldunet sitesine göre iPhone 7 5.4 mm inceliğinde olacak. Şu anda iPhone 6'nın inceliği 6.9 mm, iPhone 6 Plus'ın ise 7.1 mm. Ayrıca iPhone 7'nin, iPhone 6'la aynı ağırlıkta yani 129 g olacağı site tarafından ileri sürüldü.

    iPhone 6'la ilgili çıkan erken söylentilerden biri de iPhone 6'nın 7 mm'den biraz daha ince olacağı yönündeydi ve gerçek çıktı. Erken rivayetlerin bazıları doğru olabiliyor. Fransız sitesinin bir sonraki iPhone modeli hakkında ileri sürdükleri ne kadar doğru olur olmaz bilemiyoruz. Ama ilgi çekici bir dedikodu.

    Peki iPhone 6'da beklediğiniz ama göremediğiniz özellikler nedir? Daha sonraki iPhone modellerinden neler bekliyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    aLPhone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.04.13

    Beğeni : 2044

    Mesajlar : 2.723

    Ben kesinlikle 6 nin kasa yapısının 5 kasa ile aynı kalmasını ama ekran olarak yan ve üst çıtaları kullanarak buyutulmesini isterdim..5.5 sürümü ayrı bir iPhone serisi olarak çıkmasını beklerdim..


    iPhone 5 iOS 7.1.1 JB
    iPad Mini iOS 7.1.1 JB

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin