2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen by_yup

Konu: iPhone 5S'in Çıkış Tarihi Belli Oldu

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Post iPhone 5S'in Çıkış Tarihi Belli Oldu



    Apple'ın merakla beklenen son telefonu iPhone 5S için piyasaya çıkış tarihi belli oldu.

    Apple'ın akıllı telefon sektöründe merakla beklenen iPhone 5S'i ne zaman sunacağı merak konusu. Teknoloji dünyasına düşen en son söylenti, yeni nesil iPhone'un birkaç ay içinde piyasaya sürülebileceği yönünde.

    NAKLİYATI HAZİRAN AYINDA BAŞLIYOR

    Akıllı telefon piyasasına birbiri ardına sürülen ürünler, Apple'ın ne zaman hamlesini yapacağı konusunda tüketicileri iyice meraklandırıyor. Bu merakı biraz dindirecek olan açıklama, ABD'li bir analistten geldi.

    ABD yatırım bankası Piper Jaffray analisti Gene Munster, yeni nesil iPhone için önemli bir tahminde bulundu. Munster, iPhone 5S'in nakliyatının Haziran ayında başlayacağını, Eylül'de 'düşük fiyatlı' iPhone'un satışa sunulacağını öne sürdü.

    CNET'in haberine göre, Munster, Apple Haziran ayı sona ermeden 4 milyon iPhone 5S satabilir. Bu veriye kıyasla, iPhone 5, satışa sunulduğu hafta içinde 5 milyon satmıştı.

    Munster ayrıca, Apple'ın 2013'ün ikinci çeyreğinde 30 milyon iPhone satacağını öngördü. Bu sayı, bir 2012'nin aynı dönemine kıyasla yüzde 15'lik artışa işaret ediyor.

    BİYOMETRİK TARAMA

    Munster, hazırladığı raporda iPhone 5S ile birçoklarının beklediği yenilikler sunulacağını ifade etti. Bunlar arasında daha hızlı bir işlemci, daha iyi bir kamera ve yeni donanıma uyumlu bir yazılım var. Yeni iPhone'un, mobil ödemeler için NFC (Yakın Alan İletişimi) özelliği de içerebileceği belirtildi.

    Apple, geçtiğimiz yıl satın aldığı güvenlik firması AuthenTec sayesinde, iPhone 5S'te parmak izi taraması gibi özellikler de getirebilir. Ancak bu ihtimalin, iPhone 6'da sunulması daha yüksek bir ihtimal olarak kabul ediliyor.

    Apple'ın, birkaç ay önce gündeme gelen 'ucuz iPhone' sunması da muhtemel. Munster, gelişmekte olan piyasalara 125 dolar civarında sunulması düşünülen ve plastik kasası olacağı tahmin edilen telefonun, 250 dolardan satılacağını öne sürdü.

    Musnter, Apple'ın yoluna TV seti ve akıllı saat ile devam edeceğini, televizyondan çok fazla gelir elde etmeyi planmadığını ancak 'yenilikçi yönünü ortaya koymak isteyeceğini' belirtti.
    yiğido ve Caglar84 bunu beğendiler.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    yiğido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 24.03.13

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 3984

    Mesajlar : 2.961

    Merakla bekliyoruz. Ama kasa 5 ile aynı olacağı kesin.

    iPhone 6 Siyah 64 GB ios 11.2

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin