Şirketin yeni iPhone modelleri 6S ve 6S Plus değil belki farklı isimler de iPhone'lar olabilir.

iPhone 6S ve 6S Plus'ın 2015'te çıkması bekleniyor. Apple'ın geleneksel ürün hattına bakarsak "S" modeli şu anda sıradaki cihaz. Fakat Çin kaynaklı bir rapor, Apple'ın S modelinde isim değişikliğine gideceğini ileri sürdü. Raporda yazılanlara göre S isminin olumsuz bir algılanma yaşatması yüzüne, Cupertino merkezli şirket isim değişikliği yapmaya hazırlanıyor. Kaynak bu durumun iPad serisinde yaşandığını, iPad 4'ten sonra iPad'in isminin değiştiğini belirtirken, aynı stratejinin iPhone'da da gerçekleşeceğini iddia ediyor.

S isminin yerine nasıl bir isim geleceğiyle ilgili herhangi bir detay raporda yok. Bu durum daha önce de gündeme gelmişti. Apple'ın S isminden vazgeçeceği söylenmişti. Hatta 5.5 inç'lik iPhone 6 Plus için iPhone Air dedikodusu çıkmıştı.

Belki Apple, iPhone 6S ve 6S Plus'ı çıkartır, herhangi bir isim değişikliği yapmaz. Ancak iPhone 7'de model isminde değişikliğe gidebilir. Bu olasılık da yüksek. Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Apple isim değişikliği yapabilir mi? S yerine başka bir model ismi kullanılsa daha iyi olur mu? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.