3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: iOS 9, Eski iPhone ve iPad'lere Gelecek

  1. #1
    FurkanARDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 15.04.13

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 2165

    Mesajlar : 3.845

    Post iOS 9, Eski iPhone ve iPad'lere Gelecek

    Apple odaklı haber yapan kaynakların yayınladığı bir rapora göre iOS 9, eski iPhone ve iPAd modellerine gelecek. Peki, bu nasıl olacak? İşte raporun detayları.


    İsim:  ipad-wwdc-2015.png
Görüntüleme: 136
Büyüklük:  122.5 KB (Kilobyte)

    Apple, her yıl yeni bir iOS sürümü ile karşımıza çıkıyor. Genel olarak iki yılda bir önemli değişikliklerin olduğu işletim sisteminin bu yıl da önemli yenilikler ve farklılıklar ile gelmesi bekleniyor.

    Apple'ın bu yıl gerçekleştireceği WWDC konferansı ile iOS 9 duyurulacak. Önemli özellikler ile tanıtılması beklenen sistem için çeşitli iddialar da mevcut. Özelikle iPad için çoklu pencere özelliğinin gelmesine kesin gözüyle bakılıyor.

    Ancak kısa süre önce çok önemli bir gelişme yaşandı. Apple'a yakın kaynakların yayınladığı raporlarda iOS 9'un eski iPhone ve iPad modellerine gelebileceği belirtildi.

    Özellikle iPhone 4S ve iPad 2 gibi modeller için planlandığı belirtilen bu çalışma, eski iPhone ve iPad modelleri için özel bir iOS 9 sürümünün çıkacağını ve bu sürüm ile kullanıcıların düşük donanımlı cihazlarını sorunsuz kullanabileceği iddia ediliyor.

    iOS 9 WWDC 2015'te önemli yenilikler ile duyurulacak. Ancak Apple her yıl bir iPhone ve iPad modelini geride bırakıyor. Bu yıl da iPhone 4S ve iPad 2'yi güncellemeyi bırakacağını tahmin ettiğimiz marka, bakalım iOS 9'u eski iPhone ve iPad modellerine getirecek mi?

    http://www.appleyardim.org/image.phptype=sigpic&userid=2649&dateline=13748750  70




  2. #2
    erenazar67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 04.02.14

    Beğeni : 52

    Mesajlar : 529

    Gelmez a5şin devri bitti artık gelirsede çok büyük sıkıntılar olur cihazlarda
    iPhone 4-16Gb-Black iPhone 5-16Gb-White iPad 3-32Gb-Black MacBook Air

  3. #3
    _turbo_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 27.02.15

    Cihaz : iPhone 6/FU

    Beğeni : 40

    Mesajlar : 119

    Apple eski modellere bir zahmet destek vermesin elimdeki 4S i iOS7 ye guncelledim cihaz biraz Samsunga döndü iOS8 e güncellersem neye döner bilmiyorum ama iOS9 ile kullanilmaz halde olacagi kesindir. Bu sebepten Apple 4S icin iOS6 dan sonra destek vermemeliydi bu sekilde cihazi öldürecekse hic destek vermesin daha iyi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin