2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen by_yup

Konu: Apple, altın iPhone 5S'in tanıtılmasını istemiyor!

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Apple, altın iPhone 5S'in tanıtılmasını istemiyor!



    Apple'ın çok satan akıllı telefonlarından biri olan Altın iPhone 5S şirketin isteği doğrultusunda pazarlanmayacak. Firma geliştiricilere altın iPhone 5S'i tanıtmamaları gerektiğini söylüyor!

    Apple'ın akıllı telefon segmentindeki en güçlü ve en son model ürünü iPhone 5S satış rekorları kırmaya devam ediyor. Cihazın bilinen en pahalı modellerinden biri ise altın iPhone 5S! Şirketin en çok satan altın versiyonu enteresan bir gerekçe ile Apple'ın tanıtım kampanyalarından bir bakıma da olsa çıkartıldı. Apple bir süredir uygulama geliştiricilerine verdiği "cihazın reklamını yapma" iznini altın iPhone 5S için geri çekti.

    App Store Pazarlama Kuralları sayfasında güncellenen bilgilere göre, uygulama geliştiricileri artık altın iPhone 5S'in reklamını yapamayacak. Şirketin izin verdiği renkler ise, "iPhone 5S gümüş ve uzay grisi, iPhone 5C beyaz ya da mavi, iPad Air gümüş ya da uzay grisi ve iPad mini gümüş ya da uzay grisi" olarak belirlenmiş.

    Apple'ın bu yolu tercih etmesinin sebebi olarak ise, şirketin iPhone 5S'ler için zaten çok sayıda TV ve basılı yayın mecrasını kullandığını ve daha az satan modellerin öne çıkarılmasını istediği, dile getiriliyor.
    ÖmrBlgr ve yiğido bunu beğendiler.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    HushMoney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 19.05.13

    Beğeni : 1280

    Mesajlar : 2.006

    Bu apple bi gerilik var bu aralar hadi hayırlısı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin