1 sonuçtan 1 ile 1 arası

Konu: Apple TV Hakkında Her Şey!

  1. #1
    FurkanARDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 15.04.13

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 2165

    Mesajlar : 3.845

    Post Apple TV Hakkında Her Şey!




    Apple, meraka beklenen yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi. Gecenin iddialı ürünlerinden biri de Siri ve App Store destekli yeni Apple TV oldu. Yeni cihazın tüm detayları haberimizde.


    Apple'ın yeni ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdiği özel etkinliği bu gece San Francisco'daki Bill Graham Civic Auditorium'de gerçekleşti. iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinin tanıtımına sahne olan etkinliğin en çarpıcı ürünlerinden biri de yeni Apple TV oldu.

    Sıra yeni ürüne geldiğinde Apple CEO'su Tim Cook, herkesin ihtiyacı olan ürünün güçlü donanım, modern arayüz, geliştirici araçları ve uygulama mağazasını barındıran yeni bir cihaz olduğunu açıkladı. Böyle bir ürün ile TV'lerin akıllı hale geleceğini belirten CEO, sözü başkan yardımcısı Eddy Cue'ye bıraktı.

    Yeni kumanda, yeni özelliklerin merkezi




    Apple TV'nin ilk dikkat çekici özelliklerinin başında yeni uzaktan kumanda bulunuyor. Çünkü yeni kumanda Apple TV'nin yeni özellikleri çerçevesinde tasarlanmış ve tüm özelliklerin merkezi konumunda. Dokunmatik bir yüzeye sahip kumanda üzerinde klasik ayar butonlarının yanısıra Siri'ye kolayca ulaşmak için atanmış bir tuş da bulunuyor. Lightning portundan şarj edilebilen yeni kumanda 3 aylık kullanım ömrü sunuyor. Kumandanın bir diğer özelliği ise bir gamepad görevi görmesi. Yeni kumanda oyuna göre farklı işlevlere sahip olabiliyor. Hareket sensörü içeren kumanda Wii'nin Nunchuck'u gibi kullanılabiliyor.

    Her şeyi Siri'den isteyin

    Apple TV'nin yenilikleri arasında Siri'nin yeri de oldukça büyük. Sesli kişisel asistan yeni cihazın tüm özelliklerini kullanabiliyor. Siri'den bir film aramasını, filmi oynatmasını, bir uygulama açmasını, oynat, duraklat, durdur gibi işlevleri yerine getirmesini ve daha fazlasını isteyebiliyorsunuz.

    Apple TV'ye özel App Store

    Apple TV'yi eski konumundan çıkartarak bambaşka bir cihaz haline getiren en önemli özellik ise App Store desteği. Binlerce uygulama geliştiricinin tvOS işletim sistemine özel geliştirdiği uygulamalar App Store içerisinde yerini alacak. Oyunlardan yaşam stiline, çizgi eğlenceden üretkenliğe birçok alanda yeni uygulama artık TV ekranından size ulaşacak.

    Apple Music de Apple TV'de

    Yeni cihazın ana damarlarından bir diğeri de tabii ki iTunes Store. Yeni Apple TV'de iTunes Store da elden geçirilmiş. İçeriklere Siri desteği ile kolayca ulaşılabildiği gibi iTunes Store'un önerileri de yeni içerikler keşfetmenizi kolaylaştırıyor. iTunes'un yanı sıra, Apple'ın abonelik tabanlı Apple Music servisi de Apple TV'de yerini alan uygulamalar arasında.

    Teknik özellikler neler?



    Apple TV'nin donanımsal özellikleri de önceki nesillerden oldukça farklı. tvOS işletim sistemi üzerinde şekillenen cihazda 64 bit A8 işlemci tercih edilmiş. Bluetooth 4.0 ve MiMO teknolojili 802.11ac Wi-Fi ve kızılötesi alıcı yer alıyor.

    Depolama seçenekleri ve fiyatlar

    32 GB ve 64 GB'lık iki versiyonla piyasaya sürülecek Apple TV'nin fiyatları ise sırasıyla 149 dolar ve 199 dolar olarak açıklandı. Yeni cihaz Kasım ayında raflardaki yerini almaya başlayacak.
    Konu FurkanARDA tarafından (09.09.15 Saat 22:25 ) değiştirilmiştir.

    http://www.appleyardim.org/image.phptype=sigpic&userid=2649&dateline=13748750  70




Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin