2 sonuçtan 1 ile 2 arası
Ağaç Şeklinde Aç1Beğeni
  • 1 gönderen battles

Konu: Control merkezi için tweak

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 03.01.14

    Beğeni : 23

    Mesajlar : 96

    Control merkezi için tweak

    Merhaba arkadaşlar.Eskiden Auxo2 adlı tweak'i kullanıyordum ve de tweak'teki ayarları kapatmama rağmen ekran aşağısından yukarıya kaydırdığımızda(oyunda,uygulamalarda vs) kontrol merkezi çıkıyordu sırf bunun için onu kullanıyordum.Ama ios 8 desteği yok ve de başka bir tweak bulamadım kontrol merkezini herhangi bir yerde sadece kaydırarak açmak için.İphone 5s ve de iphone 4'te fotoğraflarda iken aşağıdan yukarı kaydırdığımızda kontrol merkezi çıkıyor ama iphone 5'te çıkmıyor.Sorun mu var bilmiyorum ama bildiğiniz bir tweak ya da başka bir yolu varmı?


  2. #2


    Üyelik Tarihi : 03.01.14

    Beğeni : 23

    Mesajlar : 96

    Çözümü buldum arkadaşlar;ayarlar=>denetim merkezi => uygulama içi erişimi açık yaparsanız,uygulamalarda dahi kaydırarak kontrol merkezini açabilirsiniz.
    by_yup bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin