Uygun kredi seçeneklerimiz arasında yer alan konut kredisi fırsatlarımız devam ediyor. İhtiyacınız olan kredi ihtiyaçlarınız için en yakın çözümleri siz değerli müşterilerimize anında sunmaktayız.Artık ihtiyaçlarınız için banka banka gezmenize gerek kalmadan sizlerde anında nakit paraların sahibi olabileceksiniz.

Uygun kredi, Diler ihtiyaç kredisi, diler konut kredisi, ister araç kredisi hemen İstanbul Finans Danışmanlık firmamıza ulaşarak İhtiyaç kredilerine yönelik tüm fırsatlarımızdan sizlerde yararlanabilirsiniz. Avantajlarımız devam ediyor.Fırsatlarımız için daha fazla geç kalmayın. Sizlerde ihtiyaçlarınıza yönelik kredilere sahip olabilir en olay kredi olanaklarımızdan anında haber alabilirsiniz.

Uygun kredi seçeneklerimiz sizleri bekliyor!

Uygun kredi fırsatlarımız arasında yer alan konut kredisi için gerekli belgeler; Kat mülkiyeti, kat irtifakı ,inşaat ruhsatı, gerekli belgelerimiz içinde yer almaktadır. Kredilerde gelir belgesi en önemli unsurlar arasında yer almaktadır.

Sizlere sağladığımız tüm kredi ürünlerinden faydalanarak kira öder gibi ev sahibi olmanız artık çok daha kolay. Düzenli bir gelire sahip olmanız ve kredi çekebilecek yaşta olmanız en önemli unsurdur. Kredi notunuzun bankadan kredi kullanabilecek düzeyde olması da önemli kriterler arasında yer almaktadır.

En kolay kredi fırsatlarımız için;

Alınacak evin tapusu

Nüfus cüzdanı fotokopisi (pasaport yada sürücü belgesi de olabilir)

Serbest çalışanlar için vergi levhası

Gelir belgesi

İkametgah belgesi (Su, doğal gaz, telefon Elektrik, İnternet gibi adınıza düzenlenmiş faturalarda ikametgah belgesi yerine kullanılabilmektedir.) konut kredisi için finans firmanıza gelebilir anında başvurunuzu yapabilirsiniz.


Blog | uygunkredi

emekli kredisi, ihtiyaç kredisi, konut kredisi, taşıt kredisi, uygun kredi,