5 sonuçtan 1 ile 5 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 1 gönderen huseyin00
  • 1 gönderen yusuf.ozgul

Konu: Acemi kullanıcı

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 30.08.17

    Cihaz : iPhone SE

    Mesajlar : 2

    Question Acemi kullanıcı

    Arkadaşlar merhaba,

    Daha evvel sürekli android telefonlar kullanıyordum fakat şirketimiz İphone SE verdi ve ben bu telefona çok yabancıyım. Telefona store harici uygulama yüklenmiyor yada ben yapamadım, çektiğimiz fotoğrafların isimlerini değiştiremiyorum, tam olarak kamera ayarları yok, resim galerisi karman çorman Teknolojiyi sevdiğimden baya derinlere kadar inip cihazı inceliyorum ama cihaz çok şeyde kısıtlıyor. Ram temizlemek için bir uygulama kullansam iyi olur mu? Bildiğiniz veya önereceğiniz şeylere ihtiyacım var. Şimdiden teşekkür ederim.

    Ömer Ercan


  2. #2


    Üyelik Tarihi : 14.01.14

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 99

    Mesajlar : 379

    2gb ram li bir cihaz kullanıyorsun.Ram temizlemeye ihtiyaç duymazsın ki fazla bile gelir.İllaki androidden kalma alışkanlıktır cihazı her elime aldığımda kasacağını düşündüğüm için ram i temizlemem gerekiyor diyorsan power tuşuna basılı tut kapatma menüsü gelsin ekrana,power tuşundan elini çek kapatma menüsü ekrandayken home tuşunu basılı tut kendiliğinden rami temizler.


    Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    omerercan bunu beğendi.

  3. #3


    Üyelik Tarihi : 14.01.14

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 99

    Mesajlar : 379

    Acemi kullanıcı

    Cihazın derinlerine inmek istiyorsan jailbreak yapacaksın ama hangi sürüm kullanıyorsun? 10.2 den üst bir sürümse aramıza hoş geldin.Jailbreak için beklemek zorundasın.

  4. #4


    Üyelik Tarihi : 16.12.15

    Cihaz : iPhone 7

    Beğeni : 86

    Mesajlar : 530

    Yukarıdaki cevaplar gibi ram temizliğine hiç ihtiyaç duymayacaksın. AppStore harici uygulama yüklenebilir (tutuhelper gibi). Fotoğrafların ismini değiştirmek yerine albüm oluşturabilirsiniz. Fotoğrafların sıralaması tarihe göre olur. Ancak fotoğrafta tarih bilgileri yoksa vs telefona attığın güne kaydeder. Kamera ayarlarını kendi optimize eder -eğer tatmin etmiyorsa- AppStoreda daha profesyonel uygulamalar mevcut. Derinlemesine girmek istiyorsanız eğer yolunuz jailbreake düşecek. Ama hemen yapmanızı tavsiye etmem. ( tabi sürüm uyumluysa) biraz telefona alışın derim.


    Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    omerercan bunu beğendi.

  5. #5


    Üyelik Tarihi : 30.08.17

    Cihaz : iPhone SE

    Mesajlar : 2

    Teşekkürler cihazda şuan 10.3.3 versiyon yüklü

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin