2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: windows a mac yüklemek istiyorum

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 24.06.14

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 3

    Mesajlar : 64

    Exclamation windows a mac yüklemek istiyorum

    windows 8.1 kullanıyorum intel core2 duo 2.00 ghz çift çekirdek işlemci ve 4gb ram var. os x lion kurmak istiyorum. elimde os x lion dvd var. bootcamp indirmem lazım olduğunu öğrendim apple ın sitesinden bootcamp indiriyorum ama sanırım mac için. nasıl yapabilirim, işim biraz acil, yardım edebilirmisiniz?


  2. #2


    Üyelik Tarihi : 29.10.14

    Cihaz : iPad 2

    Beğeni : 9

    Mesajlar : 25

    Post

    Öncelikle Boot Camp Mac bilgisayarlara Windows yüklemek için. Yani sizin işinize yaramaz. Windows'a OS X yüklemek için Hackintosh denen şey/yazılım (artık ne derseniz ) var. Forumda ki linki https://www.appleyardim.org/forum.php#hackintosh . Oradaki Destek Yardımlaşma bölümüne sorarsanız daha hızlı cevap alırsınız. @KemalALKIN abimiz (kendisi benden büyüktür, o yüzden abi olarak hitap ediyorum) size yardımcı olacaktır.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin