2 sonuçtan 1 ile 2 arası

Konu: İphone 5 şarj problemi ( Kapanıyor Açılıyor )

  1. #1


    Üyelik Tarihi : 28.11.13

    Mesajlar : 1

    İphone 5 şarj problemi ( Kapanıyor Açılıyor )

    Öncelikle herkeze iyi günler iyi akşamlar hayatımda ilk defa bir form sitesine üye oldum kural vs varmıdır sistem nasıl işliyor bilmiyorum eğer bir hatali başlangıç yaptıysam affola...

    Başlikta'da belirttiğim gibi şarj problemi mevcut İphone 5 sahibiyim telefonum kendi kafasına göre açılıyor kapanıyor ios 7.0.2 iken şarzda veya normal her şekilde kapanıp acılıyodu 10 15 dakikada bir fakat güncelledikten sonra ( 7.0.4 ) şimdi çok nadiren yapmaya devam ediyor genelde ( usb kablosu ile şarz ederken bilgisayardan ) Restore ettim , Güncelledim , home+power tuşlarına basarak yeniden başlatmayı denedim hiçbir şekilde düzeltemedim telefonum yurt dışı avrupaya gitme durumum şu an için ne yazıkki yok bugun 2 telefoncuya sordum birisi yazılımdan diğeri ise şarj entegresinden dedi fakat hiç bir fikre sahip değilim ne yapmam gerektiği konusunda lütfen eğer bu konu hakkında veya daha önce başına gelmiş olan varsa söylesin ilk etapta bataryayı değiştirdim problem düzelmedi problemim bu umarım bilgi sahibisinizdir şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum apple ı çok seviyorum fakat bu tür problemler cıkınca insan soguyor umarım bilgi sahibisinizdir..


  2. #2
    iPoint - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 4574

    Mesajlar : 13.996

    Öncelikle cihazınızı yedek yüklemeden restore yapın. Sorun devam edip etmiyormu bi süre inceleyin. Eğer devam ediyorsa yazılımsal olamaz. Donanımsal bir sorun mevcut demektir. Bu sorunda batarya değişimiyle veya şarj entegresi değişimiyle çözülebilir. Tabi donanım kısmını bilemeyiz onun için bir servise göstermelisiniz cihazı.


    -Live Free or Die-



    Özel mesaj (PM) ile desteğimiz yoktur.
    Cihazlarınız hakkında sorularınız için Destek & Yardımlaşma bölümlerimize konu açınız.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin