3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 1 gönderen by_yup
  • 1 gönderen yiğido
  • 1 gönderen aLPhone

Konu: Sony'den iPhone 5S'e rakip akıllı telefon!

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    Post Sony'den iPhone 5S'e rakip akıllı telefon!



    Yeni gelen haberlere göre Sony, amiral gemisi Honami'nin Mini versiyonunu, düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak

    Yeni gelen haberlere göre Sony firması IFA etkinliğinde tanıtacağı Xperia i1 yani Honami akıllı telefonunun mini versiyonu üzerinde de çalışıyor. Bu cihaz ile Sony iPhone 5S’e rakip olacak.

    Akıllı telefona Honami Mini deniyor ancak bu cihazın resmi adı değil sadece söylentilerde geçen bir isim. Cihaz tanıtıldığında gerçek ismi de ortaya çıkacaktır.

    4 Eylül 2013’te Berlin’de düzenlenecek etkinlikte tanıtılması beklenen Sony’nin amiral gemisi Honami’nin yüksek özelliklere ve yüksek özellikli bir kamera teknolojisine sahip olacağı söyleniyor. Aslında cihazın 4 Temmuzda Paris’te düzenlenecek bir etkinlikle tanıtılması bekleniyordu ancak bu olmadı. Şirket bir davetiye göndererek, etkinliği 4 Eylül’de IFA etkinliğinde düzenleyeceğini duyurdu.



    Bunlar zaten bilinen bilgilerdi, daha ilginç olanı haber ise VR-Zone’dan geldi. Habere göre, Sony firması bu etkinlikte birde Honami’nin Mini versiyonunu tanıtacak. İddiaya göre ayrıca bu cihaz Galaxy S4 Mini gibi orta sınıf değil yüksek özelliklere sahip olacak.

    Honami Mini eğer söylendiği gibi yüksek özellikler ile gelirse, bu sonbaharda piyasaya sürülecek olan Apple’ın amiral gemisi iPhone 5S’e doğrudan rakip olacaktır.

    Habere göre Honami Mini, 4 veya 4.3 inç genişliğinde bir ekrana sahip olacak. Ayrıca Qulacomm Snapdragon 800 işlemciye sahip olacak olan cihazın Honami ile aynı olmasa da ona yakın bir kamera performansına sahip olacak.

    Tabii ki bunlar bir söylentiden ibaret ve Sony firması resmi tanıtımını yapana kadar doğru olup olmadığını bilemeyeceğiz. Bakalım bu bilgiler doğru çıkacak mı?
    yiğido bunu beğendi.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    yiğido - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 24.03.13

    Cihaz : iPhone 6

    Beğeni : 3984

    Mesajlar : 2.961

    nedense sony cep telefonunda bir türlü ısınamadım. efsanesi betamax video ve kasetleriydi bit pazarından buruce lee nin kaseti diye kaset almıştım başka bişey çıkmıştı detaya inmiyim terminatör 2 yide satın almıştım arkadaşlara kiralıyodum..
    Konu yiğido tarafından (14.07.13 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.
    aLPhone bunu beğendi.

    iPhone 6 Siyah 64 GB ios 11.2

  3. #3
    aLPhone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.04.13

    Beğeni : 2044

    Mesajlar : 2.723

    Alıntı yiğido Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    nedense sony cep telefonunda bir türlü ısınamadım. efsanesi betamax video ve kasetleriydi bit pazarından buruce lee nin kaseti diye kaset almıştım başka bişey çıkmıştı detaya inmiyim terminatör 2 yide satın almıştım arkadaşlara kiralıyodum..
    Sen ısınmamışsin ama Sony acayip ısınıyor..büyük ihtimalle cozemediler ısınma sorununu biz bunu su geçirmez yapalım dediler ısınınca at suya soğusun
    yiğido bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin