4 sonuçtan 1 ile 4 arası
Ağaç Şeklinde Aç2Beğeni
  • 2 gönderen by_yup

Konu: LG ve Samsung kavisli ekranlı telefonlarını çok yakında duyuracak

  1. #1
    by_yup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 20.12.12

    Beğeni : 7736

    Mesajlar : 14.463

    LG ve Samsung kavisli ekranlı telefonlarını çok yakında duyuracak



    Akıllı telefonların ekranlarında yeni bir dönem başlatacak olan kavisli ekranlı telefonları çok yakında piyasada görebileceğiz.

    Günümüzdeki akıllı telefonların ekranları gerçekten oldukça üst seviyede. Özellikle üst seviye akıllı telefonlar sahip oldukları yüksek piksel yoğunluklarıyla çok canlı görüntüler sunabiliyor. Görünüşe göre büyük teknoloji firmaları bunları yeterli bulmuyor ki bir süredir kavisli(bükülebilir) ekranlı akıllı telefonlar üzerinde çalışıyorlar.

    Son olarak Samsung'un bir üst yönetcisi Ekim ayında kavisli ekranlı bir akıllı telefonlarını duyuracaklarını açıklamıştı. Şimdi Samsung'un yanında LG'nin de kavisli ekranlı akıllı telefonuna dair bilgiler geldi. ZDNet'in haberine göre LG şu sıralar LG Z isminde bir akıllı telefon üzerinde çalışıyor. Ve belirtilene göre bu cihaz kavisli bir ekrana sahip olacak. Şimdilik bu cihaz hakkında pek bir bilgi yer almazken LG'nin bu akıllı telefonunu bu ayın sonuna doğru duyuracağı söyleniyor.

    Öte yandan Samsung'un kavisli ekranlı akıllı telefonu için ise o kadar beklemeyeceğiz. Çünkü Samsung'un CEO'su JK Shin'in yaptığı açıklamaya göre Samsung'un bu akıllı telefonu gelecek hafta duyurulacak.

    Bunun yanında Samsung'un bu cihazı hakkında daha önce bazı bilgiler ortaya atılmıştı. Bu iddialarda cihazın Galaxy Note 3'ün kavisli ekranlı özel bir versiyonu olduğu söyleniyordu. Ancak şimdilik Samsung'un haftaya duyuracağı kavisli ekranlı akıllı telefonu hakkında bir bilgi bulunmuyor. Bunu bekleyip göreceğiz. Bakalım Samsung haftaya nasıl bir akıllı telefon duyuracak. LG ve Samsung'un bu hamlelerini siz nasıl karşılıyorsunuz?
    Kaynak:Teknokulis
    yiğido ve ÖmrBlgr bunu beğendiler.


    Sadece vip üyelere özel mesaj ile destek verimektedir.





  2. #2
    Justice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 04.02.13

    Cihaz : iPhone 6 Plus /FU

    Beğeni : 1101

    Mesajlar : 1.158

    Kavisli telefon mu ? Çok saçma.Apple niye çıkartmıyor anlaşıldı

  3. #3


    Üyelik Tarihi : 28.07.13

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 226

    Mesajlar : 488

    Madem kavisli ekran yapabiliyorsunuz telefon çıkartmanın anlamı yok daha sıradışı farklı bir fikir için kullansalar mantıklı olabilirdi şu günlerde telefondan çok başka bir alet göremiyorum

  4. #4
    HushMoney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 19.05.13

    Beğeni : 1280

    Mesajlar : 2.006

    Dokunurken yaylanır

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin