3 sonuçtan 1 ile 3 arası
Ağaç Şeklinde Aç3Beğeni
  • 3 gönderen FurkanARDA

Konu: iPhone Kullanan Arkadaşlarınıza Küçük Çaplı Kalp Krizi Geçirtebileceğiniz 5 Şaka

  1. #1
    FurkanARDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 15.04.13

    Cihaz : iPhone 4S

    Beğeni : 2165

    Mesajlar : 3.845

    Post iPhone Kullanan Arkadaşlarınıza Küçük Çaplı Kalp Krizi Geçirtebileceğiniz 5 Şaka

    -iphone-kullanan-arkadaslariniza-kucuk-capli-kalp-krizi-gecirtebileceginiz-5-saka-705x290jpg

    iPhone sahiplerinin en büyük korkusu -hele de yeni alınmışsa- telefonlarının başına bir şey gelmesidir. İşte bu duyguyu iPhone sahibi arkadaşlarınıza son derece troll 5 yöntem ile yaşatabilirsiniz.


    Akıllı telefonların şafağından günümüze kadar olan süreç boyunca sektörün zirvesindeki yerini korumayı başaran iPhone, kullanıcıların en fazla tercih ettiği cihazlardan. Fakat iPhone, hangi dönemde olursa olsun tek bir şey ile eleştiriliyor; fiyat.

    Doğruya doğru, bir iPhone sahibi olmak için -hele ki birde en son çıkan model ise- sağlam paralar ödemeniz şart. Durum böyle olunca da iPhone sahipleri telefonlarına gözü gibi bakıyor. Fakat sizlere sunacağımız birbirinden troll 5 şaka ile iPhone sahibi arkadaşınızın kalp ritmine bir güzel 'Meksika Dalgası' yaptırabilirsiniz.

    Bu şakaların barındığı bir video mevcut. Fakat biz yine de aşağıda şakaların nasıl yapılacağını açıkladık. Videoda anlamadığınız şakaların nasıl yapılacağına aşağıdan bakabilirsiniz.


    1- Uygulamaları Yok Etme:
    Menü kısmında bir dosya içinde bulunan uygulamanın üstüne bir süre basılı tutun. Uygulama seçildikten sonra dosya içinde ikinci sayfaya, ardından da üçüncü sayfaya geçirin. Parmağınız ile uygulamaya basılı tutarken 'Home' tuşuna basın. Bu işlemin ardından uygulama bildiğiniz telefondan kaybolacaktır. Tabii herhangi bir şekilde uygulama silinme durumu söz konusu değil.

    2- 'Home' Tuşunu Devre Dışı Bırakma: Telefon ekranının üst kısmından inen menüyü tamamen aşağı doğru sürükleyin. Ardından ekranın yarısına kadar yukarı kaldırıp, tekrar aşağı doğru bırakın. Üst sekme en alt kısma değmeden 'Home' tuşuna basın. Bu işlemden sonra 'Home' tuşu ne yaparsanız yapın devre dışı kalacaktır (sadece çift basma olayı devrede oluyor). Ayrıca üst ve alt menü de devreye girmiyor.

    3- Tanımlanmış Kelimeleri Değiştirme:
    Bu olay içlerinde en troll olanı sanırım. Klavye ayarlarından ''text replacement (metin değiştirme)'' kısmına girdiğiniz zaman, istediğiniz herhangi bir kelimenin otomatik olarak çıkacak karşılığını değiştirebiliyorsunuz. Yani bu kısma ''Evet'' için ''Hayır'' yazarsanız, telefonu kullanan kişi mesajlarında her evet yazışında klavye otomatik olarak onu ''hayır''a çevirecek. Artık hangi kelime için ne yazacağınız sizin yaratıcılığınıza kalmış.

    4- Bitmeyen Mesaj Yazma Simgesi: Bu şaka da içlerinde en sinir bozanlarından. Bu linkten ulaşacağınız GIF'i telefonunuza kaydederek bir arkadaşınıza mesaj olarak gönderin. Bu sayede arkadaşınız sürekli bir şeyler yazdığınızı sanacak.

    5- Telefonu Yeniden Başlatan Mesaj:
    Aslında bu şakanın daha önceden pek çok kez haberini yapmıştık. iPhone'lara özel bir link, iOS'u durduruyor ve telefon yeniden başlıyor. Bu linki iPhone kullananlarınız için buradan paylaşmak istemedik fakat linke erişmek isterseniz videonun açıklama kısmında bulunmakta.

    Not:
    Bütün işlemler telefon yeniden başlatıldıktan sonra düzelmekte.

    Alıntı:WebTekno
    Konu FurkanARDA tarafından (26.01.16 Saat 17:25 ) değiştirilmiştir.
    by_yup, kral2003 ve oaksoye09 bunu beğendiler.

    http://www.appleyardim.org/image.phptype=sigpic&userid=2649&dateline=13748750  70




  2. #2


    Üyelik Tarihi : 27.09.15

    Mesajlar : 2

    Nasıl düzeltildiklerinide yazsaydın bari

  3. #3
    raundel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

    Üyelik Tarihi : 10.03.13

    Cihaz : iPhone 5/FU

    Beğeni : 39

    Mesajlar : 149

    Şu ekran tuşunun kapatip acmadan duzelten bisey yok mu


    Sent from my iPhone using Tapatalk

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  
Yasal Bildirim
Sitemizde paylaşım yapan tüm üyeler T.C.K 20.'ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.'cü maddesinin (2).'ci fıkrasına göre kendi konularından kendileri sorumludur. AppleYardim.Org hakkında yapılacak olan hukuksal ve diğer şikayetleri iletişim bölümünden yönetimle iletişime geçilmesi halinde AppleYardim.Org yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacak ve sizlere geri dönüş yapılacaktır.
Sitemizle ilgili merak ettikleriniz ve iletişim için buradan bize mail gönderebilirsiniz.
Bizi Takip Edin